Cămin de bătrâni modernizat cu fonduri de la REGIO

C.P.
Fonduri Europene / 27 octombrie 2010

Cămin de bătrâni modernizat cu fonduri de la REGIO

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru anunţă a semnat un contract de finanţare prin Programul Operaţional Regional, prin care se vor aloca peste 2 milioane de lei extinderii şi modernizării unui cămin de bătrâni, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei. Preşedintele Asociaţiei nonprofit AMICUS, Csaba Vilmos Kardos, împreună cu Simion Creţu, director general ADR Centru, au semnat contractul de finanţare nerambursabilă a proiectului "Extindere cămin de bătrâni", din comuna Ceuaşu de Câmpie, judeţul Mureş.

Datorită numărului mare de solicitări pentru acordarea protecţiei sociale a persoanelor în vârstă, Asociaţia Amicus a depus în 2009 o solicitare de finanţare nerambursabilă, necesară pentru creşterea numărului locurilor de cazare, dotarea cu echipamente adaptate nevoilor persoanelor vârstnice şi îmbunătăţirea calităţii vieţii acestora prin îngrijire şi găzduire. Acestea sunt obiectivele propuse în cadrul proiectului, ce se va desfăşura pe o perioadă de 24 de luni. Cererea de finanţare are o valoare totală de peste 3,5 milioane lei, din care 2,8 milioane lei reprezintă finanţarea nerambursabilă, iar peste 27 mii lei reprezintă contribuţia beneficiarului la cheltuielile eligibile ale proiectului. La momentul actual, căminul deţine 5 camere, cu 2 sau 3 locuri, impropriu dotate, o sală de mese fără bucătărie şi o nişă de gătit. Mansardarea clădirii principale, extinderea printr-o nouă clădire de două etaje, crearea a 33 de camere, fiecare cu baie proprie, 62 de locuri, un centru medical, sală de gimnastică, bucătărie şi sală de servirea a mesei, vor fi câteva din activităţile ce vor fi realizate prin acest proiect.

Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale se finanţează la nivelul Regiunii Centru prin domeniul major de intervenţie 3.2 al Programului Regio.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb