Cardul EstimaBonus-Tina R, rezerva de bani pentru pasionatele de cumpărături

F.A.
Ziarul BURSA #Companii / 16 august 2007

Estima Finance, parte a GE Money, divizia internaţională de servicii financiare de retail a companiei General Electric, şi Tina R au lansat la începutul lunii august un card de credit şi fidelitate cu ajutorul căruia clientele pot cumpăra în rate cu dobândă şi acumula bonus. În magazinele Tina R orice produs poate fi cumpărat cu EstimaBonus în 10 rate, cu dobândă zero! În plus, la solicitarea cardului aplicanţii primesc un bonus de 10% din valoarea cumpărăturilor efectuate, iar în fiecare zi de luni bonusul se dublează până la 20% din valoarea produselor cumpărate.

"Cardul EstimaBonus-Tina R se adresează pasionatelor de cumpărături care ştiu să-şi eficientizeze bugetul profitând de avantajul ratelor fără dobândă. Loialitatea lor este stimulată şi răsplătiă prin acordarea de bonus. Cardul poate fi folosit pentru noi cumpărături în Tina R sau la partenerii EstimaBonus. Clientele au libertate totală de decizie: hotărăsc când folosesc bonusul, în ce magazin sau cât doresc să plătească din bonus şi/sau din credit. De exemplu, bonusul primit luni la Tina R poate fi utilizat pentru o pereche de pantofi de la magazinele Leonardo sau pentru cumpărături la supermarket. Programul este foarte flexibil; când plătesc cu cardul EstimaBonus, clientele nu trebuie decât să anunţe casierul că vor să utilizeze din bonusul acumulat pe card", spune Rodica Grosu, Director Carduri la Estima Finance.

Cardul EstimaBonus-Tina R se poate obţine foarte simplu, direct în magazinele Tina R, fiind suficientă numai prezentarea fluturaşului de salariu. Consilierii de vânzări se află în permanenţă la dispoziţia clientelor pentru a le ajuta să completeze cererea de emitere.

Estima Finance şi Tina R le scutesc pe cliente şi de grija calculării banilor pe care îi mai au la dispoziţie, pentru că pe fiecare chitanţă emisă vor fi tipărite valoarea cumpărăturii, a ratei lunare şi suma rămasă disponibilă pe card. Aşa că vor şti mereu de câţi bani mai dispun pentru viitoarele cumpărături.

Limita de creditare este valabilă pe o perioadă nelimitată, cu condiţia rambursării ratelor lunare corespunzătoare cumpărăturilor efectuate până în acel moment. Clientele cele mai "pasionate" de cumpărături pot obţine suplimentarea limitei de credit prin simpla prezentare a adeverinţei de venit.

"Dintotdeauna am fost preocupaţi să oferim fiecărei cliente o modalitate de a-şi exprima liber imaginaţia în funcţie de gusturi şi de modul de viaţă. Vrem să le oferim flexibilitate maximă şi de aceea am pregătit împreună cu EstimaFinance cardul EstimaBonus-Tina R", a declarat Ramona Julean, Brand Manager Tina R.

Cardul EstimaBonus-Tina R poate fi solicitat de orice persoană cu vârsta peste 18 ani şi un venit minim de 271 lei. Singurele comisioane percepute de Estima Finance sunt taxa de emitere de 15 lei şi cea de administrare trimestrială de 9 lei, care se plătesc numai după efectuarea primei cumpărături.

Şi, pentru a avea o sesiune de cumpărături cu adevărat reuşită, clientele pot folosi cardul şi pentru accesorii, pentru vacanţa mult visată, pentru a-şi mobila casa sau pentru un LCD nou.

Estima Finance, parte a GE Money România, are în prezent peste 400 de angajaţi şi îşi desfăşoară activitatea în două centre operaţionale (Bucureşti şi Cluj) având peste 100 de birouri de creditare amplasate la partenerii comerciali.

Compania a acordat credite unui număr de peste 250.000 de beneficiari, a încheiat parteneriate cu peste 700 de comercianţi din domenii precum electrocasnice, mobila, IT, GSM sau amenajări interioare.

GE Money, divizie a companiei General Electric, deţine active în valoare de 190 miliarde USD şi este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare pentru consumatori, retaileri şi dealeri auto din 54 de ţări. Cu sediul în Stamford, Connecticut, SUA, GE Money oferă la nivel global o gamă largă de produse, printre care se numără carduri de credit, credite de consum, credite şi leasing auto, credite ipotecare, carduri corporate, credite de consolidare a datoriilor, împrumuturi pentru nevoi personale cu garanţii imobiliare, produse de asigurare complementare produselor de credit.

GE Money a intrat pe piaţa din România în trimestrul al treilea al anului 2006 prin achiziţionarea a trei companii specializate în servicii financiare ne-bancare: Leasemart Holding BV (deţinătoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi IFN SA (companie ce oferă credite de consum sub numele Estima Finance) şi Domenia Credit IFN SA. Pentru mai multe informaţii vă rugăm accesaţi www.gemoney.com.

GE (NYSE: GE) este o companie ce oferă tehnologie, media şi servicii financiare, fiind dedicată dezvoltării de produse şi servicii destinate creşterii calităţii vieţii. Prin soluţii diversificate, de la motoare de avion şi producerea de energie la servicii financiare, tehnologie medicală, programe de televiziune şi materiale plastice, GE deserveşte clienţi din peste 100 de ţări şi are peste 300.000 de angajaţi în întreaga lume. Pentru mai multe informaţii vă rugăm accesati www.ge.com.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este:

THE PRACTICE - Alina Mincan Tătaru, Tel: +40 750 01 13 49, e-mail: alina@thepractice.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb