Carrefour România a închiriat 6.850 mp în Green Court

Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 17 martie 2015

Carrefour România a închiriat 6.850 mp în Green Court

Carrefour România a semnat un contract de închiriere pentru un spaţiu de 6.850 de metri pătraţi, în cea de-a doua clădire Green Court din Bucureşti, dezvoltată de Skanska, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Tranzacţia a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară CBRE, urmând ca mutarea Carrefour să aibă loc în acest an. În urma acestei tranzacţii, gradul de ocupare al clădirii B din Green Court Bucharest ajunge la 61,2%, conform sursei citate.

Anca Damour, Property Division şi Corporate Affairs Director Carrefour Romania, a declarat: "Carrefour îşi relochează sediul în noul hub de business al Bucureştiului, vizând o mai bună proximitate cu magazinele sale. Succesul tranzacţiei s-a datorat colaborării dintre echipele Skanska, Carrefour, CBRE şi avocaţii noştri".

Aproximativ 500 de angajaţi Carrefour vor lucra în spaţiu, în departamente precum Achiziţii, Financiar, Marketing şi Logistică.

Carrefour este un alt chiriaş important pentru clădirea B a Green Court, după ce Sanofi şi Adecco şi-au anunţat deja mutarea.

Green Court Bucharest este primul proiect dezvoltat de Skanska în România şi este format din trei clădiri de birouri, cu o suprafaţă totală de 52.000 de metri pătraţi. Clădirea B, care găzduieşte în prezent companiile Sanofi, Adecco şi Carrefour, va avea 18.000 mp, în 12 etaje supraterane şi trei nivele subterane de parcare, cu 315 locuri. Finalizarea construcţiei este programată pentru al doilea trimestru din acest an.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de ţări, Grupul Carrefour este unul dintre cei mai importanţi retaileri la nivel mondial. În ţara noastră, grupul numără 173 de magazine, dintre care 27 hipermarketuri, 92 supermarketuri, 53 de magazine de proximitate şi un magazin de comerţ online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb