"Carrefour" România va deschide al 12-lea hipermarket din ţară în aprilie, la Suceava

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 7 aprilie 2008

Filiala grupului francez, Carrefour România, va inaugura luna aceasta, la Suceava, al 12-lea hipermarket din ţară, urmând ca până la finele lui 2008 să mai deschidă cinci magazine, investiţia medie pentru o unitate fiind de circa 20 milioane de euro, potrivit informaţiilor companiei.

Hipermarketul Carrefour din Suceava va fi inaugurat pe 17 aprilie, în centrul comercial Bucovina Shopping City. Centrul Bucovina este dezvoltat de Fondul britanic de investiţii North Real Estate şi va include şi un magazin Mobexpert, informează NewsIn.

Carrefour România anunţase că va deschide anul acesta şase hipermarketuri în ţară printre care şi cel din Suceava, restul fiind situate în oraşele Arad, Oradea, Bucureşti (Vitantis), Iaşi (al doilea) şi unul în Piteşti. Compania a început deja campania de recrutare pentru magazinul din Vitantis.

În plus, retailerul se va concentra pe promovarea şi rebrandingul celor 21 de magazine Artima, preluate în 2007, pe care le va redenumi Carrefour Express. Compania a semnat deja un contract pentru deschiderea unui nou supermarket în complexul Colosseum Retail Park situat în nord-vestul Capitalei. Până în prezent, Braşov este singurul oraş în care retailerul Carrefour este prezent pe ambele segmente, super şi hipermarket.

Carrefour România a preluat, în toamna anului trecut, lanţul de supermarketuri Artima, pentru 55 milioane de euro, cu scopul de a-şi consolida poziţia de piaţă. Reţeaua Artima operează 21 de magazine, concentrate în vestul ţării, cu o suprafaţă totală de vânzări de 21.000 de metri pătraţi. Carrefour România şi-a îndeplinit previziunile pentru 2007, raportând afaceri în creştere cu 42,2%, la 866 milioane euro, faţă de anul precedent, când acumulase 609 milioane euro. Pentru anul în curs, compania vizează afaceri de peste un miliard euro, doar pe segmentul de hipermarketuri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb