CĂTĂLIN RĂDULESCU: "Salariile parlamentarilor ar trebui majorate; trebuie să ne cumpărăm costume, nu putem veni în blugi şi mizerabili"

S.A.
Politică / 14 martie 2017

Cătălin Rădulescu (Sursa foto: captură Youtube)

Cătălin Rădulescu (Sursa foto: captură Youtube)

Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeş, a declarat astăzi, la Parlament, că "nu se descurcă" cu banii, iar salariile demnitarilor ar trebui să fie "mult mai decente", în condiţiile în care trebuie să îşi cumpere costume, să vină "civilizaţi" la Parlament, şi nu "în blugi şi mizerabili", deoarece lumea o să îi trateze ca atare, potrivit News.ro.

Cătălin Rădulescu a precizat: "Salariul, nemotivant. Atât timp cât eu trebuie să-mi cumpăr 3-4 costume pe lună, nu-mi ajung nici banii de un pantof. Atât timp cât toată lumea ne dorim ca salariile să fie mari, cred că şi parlamentarul trebuie să aibă un salariu civilizat care să-i permită sa-şi cumpere costume, să venim civilizat, nu ca alţii în blugi şi tenişi. Ar trebui să avem salarii mult mai decente. Dacă vrem să venim în blugi şi mizerabili, lumea o să ne trateze ca atare. Nu mă descurc. Eu îmi folosesc dividendele pe care le iau la sfârşit de an din compania mea, ca să-mi plătesc motorina".

Deputatul PSD spune, într-un interviu pentru "Adevărul", că indemnizaţia de parlamentar este "de mizerie": "Pentru cei 5.000 de lei de mizerie fac suficientă treabă în ţara asta".

Instanţa supremă l-a condamnat definitiv, pe data de 5 decembrie 2016, pe deputatul PSD Cătălin Rădulescu la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, în dosarul în care este acuzat de dare de mită şi de administrarea unei firme, faptă incompatibilă cu calitatea sa de parlamentar.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Pe asta poti sa-l imbraci in ce vrei,tot un [Fragment eliminat, conform regulamentului.] ramane[ caracter]

    1. Corect, de fapt omul are dreptate in ceea ce a spus,.....salariile demnitarilor ar trebui să fie "mult mai decente" ... doar ca el nu le are cu DEX-ul, care ne spune ca decent este ceva cuviincios; ce sa-i faci, probabil ca a chiulit mult si la scoala. 

      Uitati-va cat de umflat este! probabil ca ia proportii luna de luna si trebuie sa-si schime coastmele ; ba chiar saptamanal din moment ce-i trebuie patru pe luna.

      Ce cauta ipochimenul acesta in parlament?. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb