Catalyst Solutions: Peste 3.000 de joburi la Angajatori de TOP Timişoara

T.B.
Companii / 5 martie

Catalyst Solutions: Peste 3.000 de joburi la Angajatori de TOP Timişoara

Angajatori de TOP Timişoara, cel mai mare şi longeviv eveniment de carieră din Banat, revine în această primăvară cu o nouă ediţie, pe 15-16 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, se arată într-un comunicat al Catalyst Solutions, remis redacţiei. Peste 3.000 de joburi îi vor aştepta pe candidaţi la cea de-a 19-a ediţie a Angajatori de TOP Timişoara. Pe lângă numeroasele oportunităţi profesionale, aceştia vor avea şansa să participe la prima Academie de Carieră din ţară şi să afle de la cei mai doriţi angajatori care sunt cele mai importante criterii pe care ar trebui să le îndeplinească pentru a obţine un job în 2024, potrivit sursei.

Piaţa muncii se află într-o continuă schimbare şi evoluţie. Skill-urile care acum câţiva ani erau indispensabile în ochii angajatorilor şi-au pierdut treptat din relevanţă, locul lor fruntaş fiind luat de altele necesare noilor contexte de lucru, precizează compania. Pentru a fi siguri că vor fi mereu candidaţii potriviţi pentru joburile la care aplică, oamenii trebuie să rămână la curent cu toate tendinţele de pe piaţa muncii.

Conform companiilor participante la Angajatori de TOP, cele mai importante 5 criterii de care acestea ţin cont în procesul de recrutare al unui candidat entry-level sunt: motivaţia pentru a învăţa şi a se dezvolta profesional, cunoaşterea limbii engleze, experienţa anterioară (joburi part-time şi colaborări), specializarea de la facultate sau masteratul urmat (ex: finanţe, IT, marketing, etc.) şi compatibilitatea între aşteptările salariale ale candidatului şi oferta companiei. Când vine vorba despre candidaţii middle şi senior level, situaţia este diferită, topul celor 5 criterii fiind: experienţa relevantă pe o poziţie anterioară, abilităţi specifice necesare pentru jobul respectiv (hard skills), compatibilitatea între aşteptările salariale ale candidatului şi oferta companiei, motivaţia pentru a lucra în domeniul pentru care a aplicat şi cunoaşterea limbii engleze, arată datele comunicatului.

Conform sursei, ,,Trecem, astăzi, printr-o schimbare de paradigmă pe piaţa muncii, cu un mediu economic şi social plin de provocări. În acest context, formula câştigătoare poate fi asigurată de un echilibru dintre mai mulţi factori: viteza de adaptare, integrarea inteligenţei artificiale ca instrument de lucru, flexibilitatea, calitatea interacţiunii umane. Diferenţa o va face experienţa pe care o au cei cu care interacţionăm în calitatea lor de clienţi, utilizatori, angajaţi integrând toate aceste elemente" - Mihaela Popa, director Resurse Umane FORVIA HELLA România.

Elementul de noutate de la această ediţie a târgului de carieră Angajatori de TOP este reprezentat de prima Academie de Carieră din ţară. Evenimentul este destinat atât tinerilor care sunt pregătiţi să facă primii paşi în carieră, cât şi persoanelor cu o vastă experienţă care doresc să îşi extindă constant orizonturile profesionale. În cadrul workshopurilor susţinute de specialişti în HR şi Coaching, participanţii vor descoperi cum să îşi creeze un CV de succes, să îşi stabilească obiective profesionale şi să dobândească abilităţile necesare pentru a excela în cariera lor. Totodată, workshopurile vor aborda teme precum work-life balance, reconversie profesională şi leadership, oferindu-le participanţiilor soluţii concrete pentru a face faţă provocărilor întâmpinate de-a lungul parcursului profesional, potrivit comunicatului.

La Academia de Carieră, oportunităţile de networking sunt nelimitate, iar conexiunile create pot deschide uşi importante în carieră. Cei mai doriti angajatori de pe piaţă vor oferi informaţii despre oportunităţile profesionale pe care le au deschise şi vor dezvălui ceea îşi doresc de la un viitor angajat. Accesul la eveniment este complet gratuit, dar numărul de locuri este limitat. Persoanele interesate îşi pot rezerva locul la eveniment accesând https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara/business/agenda/, transmite sursa.

Pasionaţii de tehnologie sunt invitaţi la I LOVE Tech, un eveniment dinamic de două zile care va celebra cele mai noi tendinţe din domeniul tehnologiei, experienţele interactive şi crearea unor conexiuni valoroase, relatează compania. Conferinţe captivante susţinute de experţi internaţionali vor explora diverse domenii ale tehnologiei, domenii precum: Java, DevOps, Cloud, Artificial Intelligence, Mobile App Development, Machine Learning, QA Testing, SAS, Web, Mobile, Big Data, Security, IoT, Embedded Software, Electric Vehicles, Batteries Assembly, Charging Modules şi Next Safety Ecosystems. Zonele TechLabs vor oferi acces gratuit la demonstraţii şi prezentări ale celor mai inovatoare produse şi soluţii din domeniu, iar sesiunile dedicate vor facilita numeroase oportunităţi de networking în care participanţii se vor putea conecta cu alţi pasionaţi de tehnologie, profesionişti şi lideri din industrie. Locurile sunt limitate, aşa că persoanele care îşi doresc să ia parte la această experienţă se pot înscrie gratuit accesând https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara/tehnologie/Tech_Talks/.

Câteva dintre companiile care au confirmat prezenţa la eveniment sunt: Partener principal - FORVIA HELLA, Bosch Timisoara, Grupul Continental Romania (cu cele 3 divizii din Timisoara: Automotive, Anvelope si ContiTech), DRÄXLMAIER Group, Eviden, Filtration Group, Hamilton, Huf Romania, MAHLE, msg systems Romania, Peek&Cloppenburg, Randstad, Smithfield Romania, TE Connectivity Sensor Solutions, The Access Group, Top Band Europe, Ursus Breweries, Valeo, Vitesco Technologies, Webasto şi ZF Group, conform datelor din comunicat.

Cei care îşi doresc să ia parte la eveniment şi să aplice la joburi trebuie să îşi creeze un CV în mod gratuit pe Hipo.ro, să descarce versiunea CV Barcode a acestuia şi să o prezinte la standurile companiilor, transmite sursa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb