CEC Bank anunţă că persoanele de peste 60 de ani au prioritate la realizarea operaţiunilor bancare

C.B.
Bănci-Asigurări / 6 aprilie 2020

CEC Bank anunţă că persoanele de peste 60 de ani au prioritate la realizarea operaţiunilor bancare

Clienţii în vârstă de peste 60 de ani vor avea prioritate, în intervalul orar 11:00-13:00, la realizarea operaţiunilor bancare atât la ghişee, cât şi la ATM-uri, în linie cu prevederile Ordonanţelor Militare, potrivit unui comunicat al băncii transmis luni AGERPRES.

"Vom asigura un nivel ridicat al disponibilităţii reţelei teritoriale CEC Bank, inclusiv un număr de 250 unităţi din mediul urban mic şi rural care vor fi operaţionale în perioada 8-14 aprilie a.c., astfel încât cei peste 400.000 de clienţi care îşi încasează pensiile prin CEC Bank să poată avea acces la disponibilităţi în numerar", a declarat Bogdan Neacşu, preşedinte - director general al CEC Bank.

Potrivit băncii, la nivelul unităţilor au fost implementate o serie de măsuri pentru protecţia angajaţilor şi a publicului care includ: igienizarea zilnică a spaţiilor de lucru, distribuirea de materiale sanitare şi materiale de protecţie pentru personalul care lucrează cu publicul şi disponibilitatea dezinfectanţilor de mâini pentru clienţi, la intrarea în orice unitate a băncii.

Totodată, numărul de persoane prezente simultan în cadrul unei unităţi a fost limitat, astfel încât să se păstreze limita de siguranţă de 1,5 metri.

CEC Bank va asigura plata rapidă a pensiilor în conturile clienţilor, având în vedere starea de urgenţă şi apropierea sărbătorilor pascale. Banca va demara transferul către conturile clienţilor imediat după încasarea sumelor aferente pensiilor de la Casele Judeţene de Pensii.

CEC Bank este unul dintre cei mai importanţi plătitori de pensii la nivel naţional, cu peste 400.000 de astfel de clienţi. Banca este prezentă în 781 de localităţi, din care peste 60% în mediul rural. CEC Bank are cea mai extinsă reţea teritorială, cu 1.024 de unităţi şi 1.222 de ATM-uri la sfârşitul lui 2019. Banca are în prezent peste 2 milioane de clienţi, cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi active de 29,3 miliarde lei, la sfârşitul anului 2018.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb