ADVERTORIAL Cei Mai Renumiţi Trişori Din Cazino - Cum S-au Îmbogăţit Aceştia

Media-Advertising / 17 octombrie

Cei Mai Renumiţi Trişori Din Cazino - Cum S-au Îmbogăţit Aceştia

Dacă se mai întâmplă să auzi cum unii indivizi au fost arestaţi pentru încercări de a trişa în cazino, să nu te mire. Practica nu a fost inventată în prezent, iar mai mult decât atât, a îmbogăţit sute de trişori de-a lungul timpului.

Este adevărat că trişatul în cazino era mult mai simplu pe vremea jocurilor mecanice şi când echipele de securitate nu erau atât de pregătite. Dar creativitatea celor care vor să învingă sistemul nu a avut niciodată limite. Aşa că în scopuri strict de cercetare, iată care sunt câţiva dintre cei mai renumiţi trişori din cazino şi cum au reuşit ei să fure milioane de dolari din cazinouri.

Tommy Glenn Carmichael - Sloturi

Tommy Glenn a fost dovada vie a faptului că indiferent de cariera pe care alegi să o urmezi, succesul poate fi atins atât din punct de vedere al notorietăţii, cât şi al resurselor financiare. Tommy a fost un simplu mecanic de televizoare şi dispozitive electronice. Câţi astfel de meseriaşi cunoşti pe nume?

Pentru mulţi dintre voi, Tommy este primul deoarece în jurul anilor 1980, şi-a folosit pasiunea şi cunoştinţele tehnice pentru a inventa un dispozitiv care manipula rezultatele oferite de jocurile de slot, ajutându-l pe acesta să câştige. Dispozitivul era unul mecanic deoarece tehnologia încă nu ajunsese în punctul în care să poată fi dezvoltate sloturi electronice.

Dar anii de după 1980 au reprezentat un prag important. Cazinourile mari din Vegas şi-au îmbunătăţit sistemele, iar jocurile nu mai funcţionau pe principii mecanice. Astfel, Tommy a trebuit să fure din cazinourile mici, lucru pe care l-a şi făcut până a fost prins şi condamnat la 5 ani de închisoare.

Tommy Glenn Revine

După ispăşirea pedepsei, Tommy observă că aparatele de slot s-au schimbat şi sunt mult mai tehnologizate. A cumpărat unul pentru a analiza cum funcţionează şi a reuşit din nou să creeze un dispozitiv care emite fascicule luminoase în portul pentru monede. Aparent, acest lucru ar fi generat combinaţii câştigătoare pe ecranul slotului.

A reuşit din nou să fure milioane din cazinouri, a şi vândut câteva dispozitive altor trişori şi a fost din nou condamnat pentru ca mai târziu să lucreze pentru dezvoltarea sistemelor de securitate din cazinouri.

Richard Marcus - Ruletă

Până să devină o industrie atât de securizată şi reglementată, a fost o vreme în care nici cazinourile nu erau conştiente de faptul că există variate metode prin care pot fi furate sau păcălite.

Cei Mai Renumiţi Trişori Din Cazino - Cum S-au Îmbogăţit Aceştia

Richard Marcus este unul dintre oamenii care începând cu 1970, timp de 30 de ani a generat peste 12 milioane de dolari fără să fie niciodată prins. Ulterior, a dezvăluit câteva dintre metodele pe care le-a folosit. Una dintre ele este o strategie de pariere târzie sau past-posting cum este ea cunoscută.

În prezent, jucătorii ar avea nevoie de cel puţin un complice pentru a distrage crupierul pentru a putea schimba chipsurile pariate după ce bila ruletei aterizează într-un buzunar. Richard nu a avut nevoie de niciun ajutor. El ar fi plasat un pariu standard de 10 dolari, în două chipsuri de câte 5 dolari, aşezate unul peste celălalt.

Cel puţin, asta vedea crupierul. În realitate, chipsul de jos era unul de 5000 de dolari, deşi limita mesei nu permitea acest lucru. În cazul în care pariul nu era câştigător, Richard schimba rapid chipsul de dedesupt. Dacă rezultatul îi era favorabil, cazinoul era obligat să îi plătească dublul celor 5010 dolari, chiar dacă acest pariu depăşea limita mesei.

Darren Woods - Online Poker

Fost câştigător al WSOP (World Series of Poker), unul dintre cele mai importante turnee de poker din lume, Darren Woods a fost prins şi găsit vinovat pentru că a trişat la poker online. Deşi majoritatea ar crede că platformele de poker online nu pot fi păcălite, Darren a dovedit exact contrariul.

Cei Mai Renumiţi Trişori Din Cazino - Cum S-au Îmbogăţit Aceştia

Fără să abuzeze de vreo defecţiune tehnică sau să profite de ajutorul cuiva din interiorul platformei 888poker. Ce făcea Darren pentru a trişa?

Ei bine, el nu fura banii cazinoului, ci păcălea direct jucătorii care nu erau absolut deloc conştienţi de faptul că intrau în jocuri unde şansele de câştig nu le erau favorabile.

Darren se conecta la mesele de joc de pe multiple conturi, având astfel şanse absolute de câştig împotriva celorlalţi jucători. Când dintr-un total de 8 jucători, 5 conturi îi aparţineau doar lui, informaţiile pe care le obţinea despre fiecare rundă îi garantau câştigurile aproape de fiecare dată. Timp de aproximativ 5 ani a reuşit să câştige sute de mii de dolari până a fost prins şi condamnat la 15 luni de închisoare sau înapoierea banilor celor păcăliţi.

Din fericire, pokerul este printre singurele jocuri din mediul online care ar putea fi păcălit în vreun fel sau altul. Având în vedere cât de atent sunt reglementate jocurile online, ofertele şi bonusurile, chiar şi abuzul de un simplu bonus de casino rotiri gratuite a devenit un lucru dificil.

Impactul Trişorilor Asupra Industriei De Gambling

În mod evident, când un trişor are capacitatea de a-şi însuşi sume foarte mari de bani într-un mod în care nu ar trebui, întreg sistemul din spatele unui cazino are de suferit. Deşi nu pare posibil, toată lumea are de pierdut.

- Cazinourile pierd banii furaţi, dar au şi cheltuieli mari pentru îmbunătăţirea sistemului de supraveghere şi securitate.

- Reputaţia cazinoului are de suferit deoarece jucătorii vor considera că acela nu este un loc sigur pentru pariuri.

- Jucătorii nu joacă împotriva unor oponenţi care au aceleaşi şanse de câştig.

- Meritele unui parior bun nu mai au valoare.

- Cei care se bucură de pariurile plasate în cazino îşi pierd plăcerea de a se juca.

Cuvinte de Final

În prezent, cazinourile au echipe dedicate cu zeci de specialişti în securitate şi identificarea trişorilor. Dealerii sunt schimbaţi frecvent, pachetele de cărţi sunt amestecate la fiecare câteva runde, iar numărul de camere de supraveghere dintr-un cazino fizic depăşeşte ordinul sutelor sau chiar miilor.

Cazinoul trebuie să rămână un loc unde te distrezi, nu unde comiţi nereguli şi înşelătorii. Iar în prezent, acest lucru este aproape imposibil.

Licenţa L2193393Y001127 obţinută in baza deciziei ONJN Nr. 2590 / 28.10.2019 18+ Site-ul este interzis minorilor. Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecinţe serioase dacă nu sunt practicate responsabil Toate jocurile noastre sunt gratuite. Puteţi juca pe bani reali doar prin intermediul cazinourilor promovate pe acest site.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9758
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5675
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3002
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9452
Gram de aur (XAU)Gram de aur393.9593

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb