Centrul comercial VERANDA Obor va fi construit de Bog'Art

Mirabela Vasile
Companii / 14 septembrie 2015

Bog'Art a fost desemnat antreprenor general pentru construcţia centrului comercial Veranda în zona Obor - primul mall verde din Bucureşti, informează un comunicat de presă. În afară de zona comercială, proiectul VERANDA include 1,5 hectare de spaţii verzi deschise publicului. Acestea vor include terase, parcuri şi spaţii de joacă, constituindu-se ca cel mai mare spţiu verde din zona Bucur Obor.

VERANDA va avea o suprafaţă construită de 66.700 de metri pătraţi, cu o suprafaţă închiriabilă de peste 25.000 de metri pătraţi, dispusă pe două niveluri. Aproximativ 80% din suprafaţa centrului comercial este deja închiriată, CBRE Romania fiind agentul exclusiv de închiriere a centrului comercial.

Veranda este un centru comercial de proximitate, care va gazdui circa 100 de spaţii comerciale la 300 de metri de staţia de metrou Obor, fiind uşor accesibil, în primul rând pentru cei 430.000 de Bucureşteni care locuiesc la mai puţin de 10 minute de mers pe jos sau cu maşina. Proiectul Veranda oferă peste 1.200 de locuri de parcare pentru vizitatori, descongestionând o zonă cu locuri de parcare insuficiente şi fluidizând traficul.

Lucrările de excavaţii au fost deja realizate de Apolodor S.A., fiind atins nivelul proiectat al săpăturii, urmând ca lucrările la fundaţie şi structură să fie încheiate până în luna Aprilie. Prin continuarea lucrărilor într-un ritm susţinut, Veranda se va deschide publicului în toamna anului viitor.

Partenerii Veranda includ: grupul CEFS, Real Estate Asset S.A. (SIF Moldova) şi chiriaşi precum Carrefour România sau H&M. Acestora li s-a alăturat Bog'Art în calitate de antreprenor general, lider al pieţei de construcţii din România, cu o largă experienţă în construcţia de centre comerciale la un înalt nivel calitativ.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb