Certasig susţine că nu are probleme de solvabilitate

M.M.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 23 iunie 2008

Conducerea Certasig consideră că decizia luată de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) privind deschiderea procedurii de redresare financiară este una pripită, întrucât până pe 17 iunie, când a fost luată decizia, au fost viraţi 85% din cei 4 milioane euro cât reprezintă majorarea de capital decisă în 18 martie. Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) decisese, într-o şedinţă din săptămâna trecută, să deschidă procedura de redresare financiară pentru Certasig, considerând că aceasta companie este insolvabilă, potrivit datelor publicate în Monitotul Oficial.

"Nu avem niciun fel de probleme de solvabilitate şi, mai mult, am prezentat Comisiei toate documentele prin care dovedim acest lucru", a declarat directorul general al Certasig, Radu Frâncu.

El a explicat că, pe 18 martie 2008, acţionarii Certasig au decis majorarea capitalului social cu 4 milioane euro. Potrivit lui Frâncu, în 17 iunie 2008, ziua în care s-a luat decizia, Certasig a trimis către CSA extrasul de cont prin care atesta că până la acea dată au intrat în contul societăţii aproximativ 3,4 milioane euro, din cele 4 milioane euro, cât reprezintă majorarea de capital social.

"În mod normal, nu cred că va trece foarte mult timp până când CSA va lua în considerare documentele noastre şi va revoca măsura de impunere a procedurii de redresare financiară", a afimat Frâncu.

Potrivit directorului general al Certasig, decizia CSA are darul de a aduce serioase prejudicii financiare şi de imagine companiei.

"Trebuie să aşteptăm următoarea şedinţă a CSA pentru a primi un răspuns favorabil, dar răul făcut rămâne", a mai spus directorul general al Certasig.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb