CFR SA a desemnat oferta câştigătoare pentru reconstrucţia podului CF Budila

G.U.
Miscellanea / 19 martie 2021

Sursă foto: Bzb.ro

Sursă foto: Bzb.ro

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a desemnat Asocierea SC Confer Group SRL - SC Construcţii Feroviare Drumuri Poduri SRL câştigătoare a procedurii de licitaţie publică pentru execuţia lucrărilor de reconstrucţie a podului CF din comuna Budila, informează Agerpres.

Podul este situat pe linia Hărman - Întorsura Buzăului, km 17+318 şi de amenajare albie, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, comunicările oficiale au fost transmise tuturor firmelor participante la licitaţia deschisă, contractul de achiziţie publică urmând a fi semnat de ambele părţi (CNCF CFR SA şi ofertantul câştigător), după finalizarea perioadei legale de contestaţii.

"Oferta financiară a Asocierii SC Confer Group SRL - SC Construcţii Feroviare drumuri Poduri SRL şi SC Radaria SRL, subcontractant declarant, a fost de 24.592.816,3 lei, fără TVA (criteriul aplicat fiind cel mai bun raport calitate-preţ), contractul de achiziţie publică urmând a fi încheiat şi semnat de ambele părţi la finalul perioadei legale de contestaţii", se menţionează în comunicat.

Potrivit CFR SA, sursa de finanţare pentru lucrările de reconstrucţie a podului CF din comuna Budila, situat pe linia Hărman - Întorsura Buzăului, km 17+318, şi de amenajare albie este asigurată din fonduri de la bugetul de stat, iar durata contractului va fi de nouă luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Reprezentanţii CFR SA reamintesc faptul că, în perioada septembrie 2019 - iulie 2020, s-a derulat contractul de servicii pentru elaborare expertiză tehnică, DALI şi proiectare, în baza căruia s-au obţinut inclusiv documentaţiile tehnice şi economice, precum şi aprobările necesare (aviz CTE SRCF Braşov, aviz CTE CNCF, Ordin Ministru al MTIC) organizării licitaţiei pentru reconstrucţia podului CF situat pe linia Hărman - Întorsura Buzăului, la km 17+318, şi lucrări de amenajare albie, lansată în septembrie 2020, cu termen limită pentru primirea ofertelor octombrie 2020, transmite Agerpres.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA administrează infrastructura feroviară publică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb