Ciolacu: "Nu este nevoie de legislaţie suplimentară ca domnul preşedinte Iohannis să candideze pentru un post de parlamentar"

F.D.
Politică / 21 septembrie

Ciolacu: "Nu este nevoie de legislaţie suplimentară ca domnul preşedinte Iohannis să candideze pentru un post de parlamentar"

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar, relatează Agerpres.

"Îmi pare rău să dezamăgesc. Eu cred că în viaţa politică, la fel ca în viaţa executivă, este bine să-ţi asumi, să nu te ascunzi după decizii că lăsăm liber votul; românii nu cred astfel de abordări. Vom reuni Biroul Permanent Naţional în ziua de luni, pentru a lua o decizie împreună cu colegii mei, cum este corect. Pe drum, împreună cu domnul vicepremier, ne-am uitat foarte atent şi la observaţiile Consiliului legislativ şi am dat în lucru la specialiştii noştri, care au expertiză, să ne facă şi ei astăzi un punct de vedere. La prima vedere (...) nu este nevoie de legislaţie suplimentară ca domnul preşedinte, dacă îşi doreşte să candideze, să candideze. (...) Îmi pare rău de colegii de coaliţie, poate ar fi trebuit să aprofundeze mai mult sau să se sfătuiască, să iasă din cercul propriu, să se sfătuiască cu mai mulţi specialişti. Dacă concluzia specialiştilor va fi aceeaşi cu observaţiile Consiliului legislativ, vom lua o decizie. Dacă nu, vom lua altă decizie", a precizat Marcel Ciolacu, întrebat cum va vota PSD în cazul proiectului PNL care-i permite preşedintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare înainte de terminarea mandatului de şef al statului.

În cadrul vizitei la Cluj-Napoca, Marcel Ciolacu a avut o întâlnire cu mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, Andrei Andreicuţ, precum şi cu episcopul Claudiu Lucian Pop, la Catedrala Greco-Catolică a Martirilor şi Mărturisitorilor Secolului XX.

De asemenea, el a efectuat o vizită la şantierul proiectului pentru realizarea Institutului de Cercetare în Inteligenţă Artificială din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca şi ulterior are programată o vizită la firma IT AROBS.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Iohannis este groparul PNL asa cum si Constantinescu a fost groparul PNTCD

    1. Domnule CIOLACU. Daca intre PSD,PDLN si IOHANNIS nu exista o intelegere SECRETA,prin care sa guvernati Romania si in urmatorii 4 ani,inseamna doua lucruri si anume. Ori dumneavoastra sunteti prea credul,ori ii credeti prosti pe romani si declarati ca ,PSD,v-a hotara luni daca v-a vota legea care sa ii permita lui IOHANNIS(care este in romania,exponentul celor doi beligeranti ,adica PUTIN si ZELENSKI). Asemanarea lui IOHA cu PUTIN ,vine din faptul ca iata ca PNL,il doreste pe IOHA inca la conducerea romaniei,iar PNL,zici ca este partidul rusesc MAMA RUSIA care il tine la putere pe TERORISTUL PUTIN pana la MOARTE. Asemanarea cu ZELENSKI,este si ea la fel de izbitoare. Daca IOHA v-a ajunge SENATOR(nu are nici un drept cum sustineti dumneavoastra,vedeti constitutia),in cazul in care o sa ajunga SENATOR,prin PNL,v-a pune iarasi LABELE pe romania si v-a baga tara intr-un RAZBOI DEVASTATOR pentru TARA,cu sprijinul STAPANILOR sai,OCCIDENTALI.Asa ca domnule CIOLACU,aveti puterea prin PSD sa va opuneti noului PUTIN de ROMANIA si sa nu votati legea anticonstituala a PNL. Lasati ROMANII sa aleaga atat la PARLAMENTARE cat si la PREZIDENTIALE dupa CONSTIINTA si drepturilor constitutionale,si ei sa HOTARASCA cine sa conduca TARA dupa alegeri. Dumneavostra,vedetiva de treburile TARII din functia de PREMIER,lasati jocurile de CULISE si ajutatii pe ROMANII in NEVOI. Altfel,o sa luati la VOT mai putin decat AUR si USR.!

    Domnul Presedinte mai bine se bucura de pensie, sa lase si pe altii sa mai castige o paine.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb