CIOLOŞ: "Respect telespectatorii Antena 3 şi toţi cetăţenii din ţară, minciuna mă deranjează, nu critica"

Diana Mihu
Politică / 7 decembrie 2016

"Respect telespectatorii Antena 3 şi toţi cetăţenii din ţară, minciuna mă deranjează, nu critica"

Premierul Dacian Cioloş a declarat, marţi seară, că îi respectă pe toţi telespectatorii Antenei 3 şi că nu la ei s-a referit atunci când a vorbit despre a te coborî în mocirlă pentru a îţi face treaba.

"Nu a fost niciun moment referirea mea la telespectatorii dumneavoastră faţă de care am respect, de asta am fost la dumneavoastră în emisiune şi de asta sunt aici. Şi aici vreau să fie lucrurile foarte clare: respect pe toţi cetăţenii din ţara asta. Îi respect pe toţi cei care se uită la dumneavoastră şi de asta am venit aici. Dincolo de asta, trebuie să recunoaştem cu datele pe masă... pentru că au fost mai multe situaţii - încă o dată fără să comentez politica editorială a postului dumneavoastră - au fost mai multe situaţii în care s-au spus neadevăruri legate de mine, ca prim-ministru, de guvernul meu. S-au spus minciuni care au fost repetate şi pe care nu am avut ocazia atunci să le corectăm", a spus Cioloş, la Antena 3.

Fiind întrebat dacă este deranjat de criticile care i se aduc, Cioloş a răspuns: "Nu critica, minciuna mă deranjează!"

El a dat exemple de titluri apărute la Antena 3 precum "Cutremur de la Cioloş, noi tăieri de salarii", "Cioloş vinde Portul Constanţa", "Decizie nemernică a lui Dacian Cioloş - dublează impozitele din presă", "Cioloş taie banii veteranilor", pe care le-a calificat drept neadevărate.

"Acestea sunt doar câteva exemple de minciuni. (...) Afirmaţia a fost făcută în contextul unei întrebări a domnului Liiceanu, care m-a întrebat de ce mă duc la o televiziune care proferează minciuni şi unde-i vorba de o mocirlă. Nu eu am iniţiat această discuţie. (...) Dacă vreun telespectator de-al dumneavoastră s-a simţit ofensat, în măsura în care s-a simţit ofensat (...) da, îmi cer scuze faţă de el pentru că nu viza pe niciunul dintre telespectatorii dumneavoastră ceea ce am spus acolo", a explicat premierul.

Pe de altă parte, Cioloş a spus în legătură cu meseria sa de agronom că are "tot respectul pentru mocirlă" ca "materie organică".

"Eu am chiar şi pentru mocirlă ca agronom tot respectul pentru că e materie organică şi de acolo creştem, din asta creştem. Dacă e să o luăm aşa, şi eu am lucrat în mocirlă şi nu-am nicio jenă să o spun", a mai spus el.

Opinia Cititorului ( 21 )

  1. Gadea a dovedit in direct cum manipuleaza subiectele discutiile si realitatea. Si burtierele. Oamenii aia n-au pic de jena. Ciolos a fost baiat finut. Nu-i primul care le spune in fata BA. MINTITI! Ei o dau cu telespectatorii. Nu, prietene, tu nu reprezinti nici un telespectator. Gadea trebuia sa-si ceara scuze fata de Ciolos ca a mintit.

    1. Mircea Badea atac isteric , la limita dementei , la adresa lui Ciolos: Astept sa nu-i mai vad fata buboasa a acestui impostor cinic, ipocrit si stupid, cocotat pe cadavre in functia de prim ministru .

      gasiti articolul cu Badea pe [fragment eliminat, conform regulamentului]

      Oare nu l-ar putea angaja cineva pe cypendey-ul acesta intr-un club de noapte? 

    Ciolos nu a mintit?Mai verifica.Poate ne spui si noua cine sunt excroci care protejeaza distrugerea padurilor de firma austriaca?De acord,nu Ciolos.

    1. Firma austriaca a venit in Romania in noiembrie anul trecut ??? Sefii ocoalelor silvice sunt numiti politic. Majoritatea sunt din PSD.

    sa devina omul nostru.

    In general urmaresc A3. Dezvaluirea unor aspecte ale jafului incredibil la care a fost/este supusa tara face din A3 un post de urmarit. Le dau dreptate cind au dreptate. De data asta nu au dreptate. A fost o haituiala. Nici nu mai stiai cine-i haituitul si cine haituitorul. Ciolos a trecut cu bine peste toate obstacolele, cu exceptia triplarii salariilor parlamentarilor, referitor la care a dat o explicatie zbircita. 

    Ca si cunoscator, consider ca A3 a avut de-a lungul anului o atitudine mereu ostila fata de Guvernul Ciolos, "Guvernul O!" :)), care a fost ce-i drept un guvern improvizat, "realizarile" fiind in consecinta. Dar cu toate acestea, a fost mai slab ca Guvernul Ponta? Sigur nu. Ba a fost chiar superior, avind in vedere cresterea economica cu care se tot lauda Ponta. Nu aveam o parere prea clara despre Ciolos. Haituiala din seara asta m-a ajutat sa mi-o clarific. A raspuns corect si onest la toate acuzatiile, cu o exceptie; a facut fata cu brio haituielii, deci, pina la proba contrarie, este o persoana pe care te poti baza. Nu-mi dau seama de ce A3 a avut aceasta atitudine vadit ostila, in toate emisiunile, si consider gresita, fata de Ciolos.

    1. Cat luati pe comentariili astea?

      Pur si simplu este o problema de "a fi sau a nu fi". Asa ca, pot sa-mi permit sa declar:

      Conform si parerii editorialistilor acestei minunate publicatii democratia sufera de fel de boli. Urmarindu-i am ajuns la concluzia ca democratia in scumpa noastra tara sufera de o boala grea. Asa stind lucrurie, simt acut nevoia unei mari schimbari in bine, pe care romanii o pot face la alegerile din 11.12.2016.  

      Romani, 

      Toti aceia, alesi sau nu, care au jefuit si jefuiesc bugetul de stat, tara si bogatiile ei, lasindu-i pe romani saraci in tara bogata, sunt niste porci. La fel si alesii nostri care au asistat/asista pasivi la jaful inimaginabil facut in Romania, de parca n-ar fi, ca alesi, prima lor sarcina sa asigure un climat de normalitate, ordine si decenta in societatea romaneasca. Si ce-i mai ciudat in toata treaba asta este ca media ii trateaza pe acesti porci ca pe niste oameni onorabili. Trebuie ca oamenii onesti si media onesta, toti!, cind ii intilnesc se le spuna in fata: porcilor! Este sigur si mersul treburilor o dovedeste ca menajindu-i, cocolosindu-i si tot alegindu-i nu ne mai facem bine in vecii vecilor si, cu ei!, vom ramine mereu cum si unde suntem si azi, adica la coada Europei si saracii ei. 

      Romani, 

      Avem o alegere importanta de facut! Nu cine stie cind, ci saptamina asta. 

      Avem o tara cu aproape de toate: cimpii, dealuri, munti, riuri, Dunare si mare, petrol, gaze, paduri, aur, sare, ape minerale, cereale, legume, fructe, animale fel de fel, o bijuterie de sistem energetic… Cu toate aceste bogatii, tara este in ruina, iar romanii saraci si pribegi. Se stie, cu nume si prenume, cine a facut monstruozitatile cumplite de a jefui barbar tara si a-i face pe romani saracii lumii, in tara bogata. Sunt membrii PSD, PNL+PDL, ALDE, PMP… Pentru ceea ce ne-au facut, nemernicii astia merita sa le fie administrata, democratic!, o lectie dura, pe linga puscaria pe care o merita din plin. Si aceasta lectie nu poate sa fi le fie predata decit saptamina aceasta. Sa le fie invatatura de minte!, lor, celor care se vad cu sacii in caruta, crezind ca alegatorii n-au alternativa si trebuie sa-i voteze neaparat pe ei. Nu, nu-i asa! Alegatorii pot alege acum, in aceata saptamina, nu peste o luna sau cine stie cind. Pot alege, in locul acestor jefuitori ai tarii si inrobitori ai poporului roman, candidatii USR si ANR. Si PRM este un partid care merita votat. Nu merita voatati jefuitorii tarii, dovediti, in frunte cu nenorocitul ala de Basescu. Cum sa voatezi Besescu dupa toata mizeria pe care a paravalit-o pe capul poporului roman! 

      Romani, nu distrugeti democratia!, alegindu-i inca o data pe cei care au jefuit si au ruinat tara, iar pe noi ne-au tirit in mizeria deplorabila si parca de nesfirsit pe care o cunoastem fiecare. 

      Romani, intariti democratia!, votind candidatii unor partide noi, de care ne putem lega ceva sperante. Partidele vechi nu ne dau nici o speranta, ci doar simtamintul acut si deznadejdea ca vor face ce au facut: vor jefui tara si ne vor inrobi in continuare, folosind aceleasi si aceleasi sloganuri mincinoase. 

      Democratia inseamna a le lua puterea, lor!, jefuitorilor de neam si tara, acum! 

      Sa intarim democratia, ceea ce inseamna inlaturarea nemernicilor si infiintarea, acum!, a culturii al carei rod va fi o conducere a tarii onesta, corecta, hotarita, eficienta. In acest fel problemele tarii, problemele nostre, se vor rezolva foarte usor. 

      Romani, nu-i votati pe nemernicii de la PSD, PNL+PDL, ALDE, PMP… care considera ca trebuie sa-i votam pe ei, ca nu avem cu cine vota. Votati candidatii USR, ANR, PRM! Votati candidati independenti! 

      Atentie! Nu-i sigur ce va iesi, dar merita incercat!: “Acum ori niciodata”, trageti-le-o porcilor peste rit!, macar pentru o oarecare satisfactie. 

      Romani, si nu uitati, mergeti la vot! :))

      Am fost hotarat ..dar acum sunt si mai hotarat...si votez USR...eu..toata familia si pana la vot mai atrag dupa mine multi alegatori care nu au fost decisi.

      Cred ca ar fi o bucurie ...de nedescris ,,,daca aceste partide ar face niste scoruri cel putin duble fata de prognozele date in sondaje.... 

      Dar aceasta se poate intampla numai daca iese ..poporul la VOT. 

      IESITI LA VOT>>>STIMATI CETATENI>>>acum e momentul..Haideti sa rasturnam toate sondajele....

      Ar fi o mare bucurie de SARBATORI pentru multi cetateni.. 

      La fel gandesc si eu. Am rezonat mult timp cu antena 3 pana recent, cand opiniile noastre despre actualul guvern s au despartit, si mai mult decat atat, din cauza modului vadit in care distorsioneaza mesajul prin inetretari partinitoare, unele mincinoase. Referitor la ultima intrebare, de ce?, eu cred ca lupta umar la umar pe care au avut o impreuna cu PSD in ultimii ani, impotriva lui Basescu, i a adus in situatia de caramaderie, cu implicatiile pe care le vedem, si anume, sustinerea PSD cu orice pret, inclusiv prin atacuri josnice/mincinoase/manipulatoa re la adresa acestui guvern Ciolos. Din alta perspectiva, ei mai au si un cui impotriva lui Cionos, de cand s a constituit Min Agriculturii in parte civila in dosarul Ica, daca am inteles corect.

      Ai inteles bine; sunt uniti in cuget si-n smintiri cu descreieratul de la ICA. 

    Informatia este selectiva.De ce nu consemnati si raspunsurile.Nu-l victimizati pe Cszolos ca nu suntem toti unelte colonizate.Ne-am uitat la tot interviul.

    Nu respecta nimic romanesc !

    Un oportunist periculos pt Romania. 

    1. Dar PASTORUL Gadea respecta etica si moralitatea....Nu vezi ca atunci cand nu-i convine ceva face "spume" la gura....Imi aduc aminte ...cand tot spume la gura facea la un dialog...(tot in casa lui Voiculescu) avuta cu Crin Antonescu

      De ...psihopatul...Badea numai am ce sa zic...Bunul simt e putin sa zici ca-i lipseste...cred ca-i lipseste totul incepand de la gradinita.-,,,, 

      Gadea...dar mai ales Badea pot fi caracterizati ca niste oameni ticalosi si nemernici...

      Ce vocabular aveti!

      Si va dati intelectuali. 

      Credeti ca toti ce va citesc comentariile fug sa voteze usl. 

      Sunteti numai spume. 

      Vocabularul l-am imprumutat pentru un minut de la Badea,,,,,Votez USR si nu USL...cred ca o sa faci TU spuma cand o sa vezi rezultatele dupa 11,dec.

      TAVERNA 3 are ascultatori si simpatizanti unu' si unu' (sau una si una);cam de teapa votantilor lui Iliescu, editia '90.

       

      Nu PASTORUL Gadea, pastorul (a se citi ciobanul) Gadea, impreuna cu turma mioritica din jurul sau. 

    Distrugatori mina in mana,PNL,USR,PMP,UDMR.Tot asa au fost si cu retrocerarea integrala.Ce alte nenorociri mai pregatiti?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb