CÎŢU: "Am cerut creşterea numărului de paturi la ATI şi continuarea vaccinării în forţă"

J.P.
Politică / 14 martie 2021

"Am cerut creşterea numărului de paturi la ATI şi continuarea vaccinării în forţă"

Premierul Florin Cîţu a solicitat, duminică, la şedinţa Centrului Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei (CNCCI), identificarea unor spitale noi care să se alăture celor existente în lupta anti-COVID, creşterea la 1.600 a numărului real de paturi la ATI, asigurarea stocurilor necesare de medicamente şi continuarea vaccinării în forţă, relatează Agerpres.

Cîţu a precizat, într-o postare pe Facebook, că, deocamdată, în România nu este o creştere accelerată a infectărilor, dar pentru precauţie sunt făcute pregătiri pentru un număr mai mare de cazuri.

"Am participat la şedinţa CNCCI, de astăzi, pentru că vreau să mă asigur că pacienţii şi personalul medical vor avea tot ce le trebuie pentru a trece cu bine peste valul 3 al pandemiei. Deocamdată, în România nu este o creştere accelerată a infectărilor şi putem să împiedicăm acest lucru, dacă ne vaccinăm, dacă respectăm măsurile de protecţie. Ne pregătim însă şi pentru un număr mai mare de cazuri, pentru a fi precauţi şi a nu fi luaţi prin surprindere", a spus premierul.

El a arătat că a cerut creşterea la 1.600 a numărului real de paturi ATI, identificarea unor spitale noi care ar putea să se alăture celor existente în lupta anti-COVID, asigurarea stocurilor necesare de medicamente în toate spitalele care tratează pacienţii cu COVID-19, asigurarea echipamentelor de protecţie pentru cadrele medicale, un plan clar pentru situaţia în care va fi nevoie de detaşări de cadre medicale şi continuarea vaccinării în forţă.

"Nu trebuie să uităm că evoluţia pandemiei depinde de fiecare dintre noi, nu doar de autorităţi. Ne vaccinăm, respectăm măsurile de protecţie şi aşa salvăm vieţi", a transmis premierul.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Asistentele care sunt la centrele de vaccinare stau pe telefon si butoneaza minute in sir iar lumea asteapta la usile acestor nesimtite.Mergeti ne anuntati si vedeti cum se manifesta.

    1. Inaintea lui Catu,si Iohannis a cerut cresterea numarului de paturi in sectiile ATI. Ca sa ii faca pe plac,menegerii spitalelor sau conformat,lucrarile facute pe repede inainte,fara a fi luate masuri conforme cu normele obligatorii de siguranta,au dus la dezastrele de la piatra neamt si matei bals.Nu conteaza ca au murit oameni,sa dublam numarul de paturi la ATI,ca sa moara cat mai multi romani,care oricum vor fi tinuti legati de paturi,li se v-a administra tratemente care ii va amuti pe veci,iar Catu se v-a lauda cu dublarea numarului de locuri din sectiile ATI. bravos natiune.! Make,ai grija sa stergi comentariul ca sa nu il superi pe Catu.

      dublarea nr de paturi si cazurilor de incendii (doamne fereste)din cauza suprasolicitarii circuitelor electrice

    Aveti un an de pandemie si un an jumatate de guvernare ,oare unde sunt paturile promise pana in alegerii

    Oamenii mor sau se imbolnavesc pe capete de la vaccinurile voastre criminale, iar tu, ca o Potaie turbata ce esti, vrei vaccinare in fortza facuta de doctorii vostri, de tip Mengele?

    in curand vei cere mila la cate suturi in fund vei primi!

    1. Vaccinarea continua in forta sau FORTAT ?

    pe langa aceste cereri cate pahare cu apa ai cerut dragutza?

    A cerut cresterea sau arderea unor spitale....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb