Ciucă: "Am intrat la guvernare pentru stabilitate"

F.D.
Politică / 15 februarie

Ciucă: "Am intrat la guvernare pentru stabilitate"

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că partidul pe care îl conduce a intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate, arătând că îndeamnă guvernanţii care au uitat această motivaţie în ultimii ani "să-şi reamintească de angajamentul lor", relatează Agerpres.

"Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate în politică, în guvern, în societate. Îndemn guvernanţii care au uitat această motivaţie în ultimii ani să îşi reamintească de angajamentul lor, să îşi aducă aminte ce ne-am propus să realizăm pentru români şi pentru ţară, în vremuri complicate. În contextul acestor zile, saturat de discurs politic, să nu uităm că suntem aici pentru oameni. Nu pentru noi şi nu pentru funcţii", a scris Ciucă pe Facebook.

Nicolae Ciucă mai menţionat că promisiunea este de a aduce mai mulţi bani europeni, de a îmbunătăţi sistemul de sănătate şi a creşte veniturile tuturor, iar "conflictele şi discuţiile despre funcţii nu înseamnă nimic".

"Să ne amintim ce le-am promis românilor. Nu am promis nimănui conflicte, nu asta e menirea noastră aici. Ne aşteaptă încă multă muncă în următorii ani. Avem oportunitatea să aducem mai mulţi bani europeni, să îmbunătăţim sistemul de sănătate, să creştem veniturile tuturor şi să dezvoltăm comunităţile. Asta e promisiunea noastră şi este jurământul pe care l-am făcut românilor, pentru care conflictele şi discuţiile despre funcţii nu înseamnă nimic şi nu le fac cu nimic viaţa mai bună", a mai scris Ciucă.

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat, miercuri, că în cazul în care PNL se va retrage de la guvernare, el îşi va depune mandatul de şef al Guvernului preşedintelui Klaus Iohannis, însă a adăugat că exclude acest scenariu, în baza discuţiilor pe care le-a avut cu liderul liberal, Nicolae Ciucă.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Eu zic PNL ul sa faca acea comasare pe tot anul ,atenti sa fie modificari constitutionale , si sa negocieze ce e in discutie acum ca sa fie pastrata coalitia pentru orizontul de timp convenit . In ambele partide din coalitie sunt veleitari care si promoveaza persoana pt functii de varf , sunt aliante locale punctuale in judete si asta genereaza zgomotul acesta . Dar mai important decat pozitionarile individuale este pastrarea coalitiei atat pentru conservarea realizarilor de pina acum cat mai ales pentru continuitatea la guvernare . Evident in speranta ca se pastreaza liniile directoare ale coalitiei de reducere a deficitului bugetar ,al datoriei guvernamentale (mai ales cea externa ). Toate motivele pentru care s a format coalitia exista si vor fi si n anii urmatori ,e mai importanta majoritatea guvernamentala decat veleitatile individuale ! Cel mai puternic argument este penalitatea pe care bugetul o va primi de la arbitrajul Rosia Montana ! Daca venea in decembrie deteriora total indicatorii economnici de baza si lichiditatea potentiala a guvernului si precis mai sunt astfel de petarde puse din anii anteriori ,gata sa explodeze!

    pai tu esti stabil, si ciolacu pare la fel. nu am depistat alte calitati, dar totusi e mare lucru sa nu ai cate o drama zilnic.

    NU, ati intrat la ciolan cu coolacu. Impreuna ati saracit so jecmanit Romania.

    Nu trebuia cu PSD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb