Ciucă: "La europarlamentare am decis să avem liste comune"

F.D.
Politică / 21 februarie

Ciucă: "La europarlamentare am decis să avem liste comune"

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat, miercuri, că liberalii şi PSD merg pe liste comune la alegerile europarlamentare, relatează Agerpres.

"La europarlamentare am decis să avem liste comune", a afirmat Ciucă.

Întrebat în legătură cu complicaţiile în legătură cu susţinerea unei liste comune PSD - PNL şi campania pentru locale, dacă există un risc de sancţiune din partea electoratului liberal, el a răspuns: "Există acest risc pe care îl asumăm pentru un lucru foarte bine asumat: stabilitatea ţării şi a guvernării".

"Nu este vorba de a câştiga un partid sau altul, un primar sau un preşedinte de Consiliu judeţean, ci ce câştigă România prin stabilitate", a transmis Ciucă.

Întrebat ce s-a întâmplat între decizia din noiembrie ca PNL să meargă singur în alegeri şi cea de acum cu liste comune cu PSD, Ciucă a spus: "Absolut nimic. A ne duce mai departe această asumare, candidând cu proprii noştri candidaţi de primari pe liste proprii".

"La europarlamentare am decis să avem liste comune", a explicat preşedintele PNL, care a precizat că stabilirea candidaţilor "va mai dura".

Liderii PSD şi PNL s-au întâlnit miercuri, la Palatul Parlamentului, pentru o nouă rundă de discuţii cu privire la comasarea alegerilor şi a unui calendar complet al scrutinelor din acest an.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Traiasca PARTIDUL SOCIAL LIBERAL!

    Daca nu-i credeati in stare pe liberali sa mance orice cacat li se pune in fata dar la putere sa fie si ciolanul gras, habar nu aveti ce ati votat 30 de ani!  

    Opozitia antidemocratica pierde si alegerile europarlamentare si toate alegerile locale acolo unde cel mai bine situat reprezentant al coalitiei va cistiga alegerile .Simion incerca si el sa faca la fel si sa voteze cu USR si UDMR asa cum au facut cindva la motiune .USR va fi perdantul maximal pierzind toate primariile importante .

    Visul lui Orban de Budapesta de al pune pe Simion Presedinte al Romaniei s-a spulberat .Romanii nu pot fi pacaliti .Kelemen ,Orban ,Ciolos ,Barna si Simion pierd totul .

    Un harakiri politic in direct si maxima audience, cu prezenta la vot sub 40%...obrazul gros al racanului va duce voturi spre USR dar majoritatea stau acasa.

    Un singur lucru este clar PNL numai exista. Este un troc sa mai prinda PNL ceva locuri la europarlamentare si sa le mai ramana primari in functie. PNL a disparut, punct.

    Waw,psd salvează pnl de la dispariție,la cât de trădători și manipulatori sunt pnl istii o sa avem distracție în viitor

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb