Ciucă: "Suntem datori să veghem destinul acestei ţări"

T.B.
Politică / 1 decembrie 2023

Ciucă: "Suntem datori să veghem destinul acestei ţări"

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale, conform paginii sale de socializare.

Potrivit sursei citate, "Iubirea de ţară stă în inimă şi în faptă. Suntem datori să veghem destinul acestei ţări, oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim. Pentru copiii noştri, pentru frumuseţea şi bogăţia pământului românesc, pentru tradiţiile şi fibra noastră culturală. Pentru viitor şi pentru că România e "acasă". La mulţi ani, români!", a scris Ciucă pe reţeaua sa de socializare.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Taci ca ati daramat tot ce a fost valoare!

    Milioane de oameni in floarea varstei sunt macelariti fara speranta pe frontul din est ,ambele parti au pierdut uriase valori uriase in echipament militar ,infrastructura ,fabrici ,case ,spitale si scoli ,nu e nici o speranta pentru ei sa nu faca iarna in transee de noroi inconjurati de moarte ! Deci 2 mari armate se distrug reciproc ,cu cifre variind intre o suta si o mie de militari pe zi morti sau schiloditi ,sunt la limita fizica posibila si nu pun in pericol Romania in nici un fel . De ce e nevoie de acest centru votat rusinos de adunarea rubber stamp ca pe vremea lui Ceausescu ? Cu o armata sub 30 ooo oameni ,netestata in conflict ,flota zero ,avioane cumparate second hand si putini piloti ( ca i am pierdut pe up grade israelian ,si vedem ca iar intra elite in afaceri aici ) ,inzestrarea generala foarte subtire ...cum de va ganditi sa implicati tara in acest conflict singeros ,in care abunda atentatele ,acuzele de ambele parti ,in care nu se respecta legile razboiului iar atrocitatile sunt la ordinea zilei ?! Ce sa cautam noi aici ,numai ca sa aiba Zelenski motiv sa ascunda actiunile teroriste sub acoperirea altora ,si evidenta arata ca prefera sa implice Romania in orice fel . Mare pacat ,am sustinut coalitia ,am avut incredere in general ,simt ca s a facut un act de tradare ! In ajunul zile nationale ,tara a fost vanduta o data in plus !

    1. ...

      Doar parlamentarii aur nu au votat sau s-au abtinut la vot ceea ce ne arata deja un adevar . In romania rusofilii nu pot cistiga puterea .Centrul de comanda NATO ne va aduce doar beneficii .

      UE trebuie rapid sa se federalizeze pe model SUA si sa devina un Stat .Cine nu doreste este liber sa plece si sa plece si din NATO European .Nu mai putem oferi garantii economice de securitate celor care se impotrivesc federalizarii UE .Vreti in alta parte nu va opreste nimeni .

    Ai terminat pungile de fasole , ca nu te mai opresti din trageri....?

    Daca in "era Johannis" PNL nu producea un imprumut de

    +100 miliarde euro,in carca tarii, poate chiar credeam textul

    "Suntem datori să veghem destinul acestei ţări" 

    Lupii de paza la stana cu oi.

    Romania a devenit a doua mare putere economica din acasta parte de lume si inca putin si va deveni prima forta economica si militara .Nicicind romanii nu au trait asa de bine .Unora le ste dor de magazinele goale foste ceausisto sovietice . Sa le fie rusine obrazului .Vom iesi cu totii la vot sa nu le permitem asta oricite trenuri ar inchiria pe model fost PSD.

    1. Raport dezastruos al Băncii Mondiale despre situaţia economică şi socială: România este părăsită de cei mai buni oameni, iar rata sărăciei rămâne cea mai ridicată din UE. „Întrucât românii care emigrează sunt de obicei mai tineri şi cu un nivel de educaţie mai ridicat decât populaţia rămasă, societatea românească îmbătrâneşte şi suferă de pe urma unuia dintre cele mai grave exoduri de creiere din întreaga lume.“

      si ?

    ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb