CLAUDIU TÂRZIU: "Sperăm ca noua formulă de conducere a partidului să ne aducă la guvernare în 2024"

G.B
Politică / 27 martie 2022

Claudiu Târziu

Claudiu Târziu

Copreşedintele AUR, senatorul AUR Claudiu Târziu, consideră că triumviratul care a condus partidul până în prezent s-a dovedit "a fi câştigător", el exprimându-şi speranţa că noua conducere ce va fi aleasă, astăzi, la primul congres extraordinar al formaţiunii politice, va conduce AUR la guvernare, în 2024, potrivit Agerpres.

El a amintit că în 2020 AUR a intrat în Parlament, cu o pondere de peste 10%, şi a subliniat că partidul este, în prezent, cotat în diferite sondaje cu 21-25 % dintre opţiunile intervievaţilor.

"Credem că am făcut o echipă foarte bună şi am lucrat foarte bine împreună cu George Simion, împreună în copreşedinţie, şi cu Sorin Lavric, preşedintele Senatului partidului. Am avut un triumvirat care s-a dovedit câştigător. Astăzi facem un pas mai departe în dezvoltarea partidului, ne împărţim mai bine atribuţiile între lideri şi cred că se va vedea un plus de succes în tot (...) Sperăm ca noua formulă să ne aducă la guvernare în 2024", a spus Târziu.

El a menţionat că nu puteau fi contracandidaţi cei doi copreşedinţi care au fondat partidul. "Am considerat că este mai bine să ne împărţim clar atribuţiile", a adăugat Târziu.

La reuniunea care se desfăşoară în Sala "Alexandru Ioan Cuza" de la Palatul Parlamentului, începând cu ora 12,00, participă peste 800 de delegaţi cu drept de vot, din toate filialele judeţene şi de peste hotare.

Pentru funcţia de preşedinte al AUR s-au înscris doi candidaţi - George Simion, cu moţiunea "România bogată: creştină şi democrată" şi Dănuţ Aelenei, cu moţiunea "Mai multă democraţie".

Echipa lui George Simion care participă la alegeri este formată, printre alţii, din Claudiu Târziu, preşedintele Consiliul Naţional de Conducere, şi Sorin Lavric, preşedintele Senatului partidului.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. O conducere "noua" pentru un partid de dreapta, comunist :).

    Mai întâi a fost Funar, apoi Vadim,Dan Diaconescu și acum Simion! Șefii au nume diferite simpatizanții și membri aceiași!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb