CLEVER, DUPĂ ADOPTAREA OUG PENTRU TRANSPORTUL ALTERNATIV:  "Un pas important în modernizarea pieţei serviciilor de transport"

T.I.
Companii / 26 iunie 2019

"Un pas important în modernizarea pieţei serviciilor de transport"

În urma adoptării ordonanţei de urgenţă care reglementează transportul alternativ cu autoturism şi conducător auto, în şedinţa de Guvern de ieri, reprezentanţii companiei Clever susţin, într-un comunicat de presă, că acest pas este unul important în modernizarea serviciilor de transport alternativ.

Oficialii Clever declară: "Este un pas important în modernizarea şi liberalizarea pieţei serviciilor de transport în beneficiul direct al pasagerilor. Le mulţumim pentru că au avut încredere în noi şi pentru că ne-au susţinut! Vom continua să investim în creşterea calităţii serviciilor de transport şi vrem să oferim cele mai avantajoase condiţii atât pasagerilor, cât şi şoferilor şi transportatorilor. Nu în ultimul rând, apreciem dialogul pe care l-am avut în ultimele luni cu Viceprim-ministrul Daniel Suciu şi cu Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Vom continua să avem aceeaşi deschidere faţă de autorităţi pentru ca românii să beneficieze de cele mai moderne servicii de transport. Cu siguranţă această ordonanţă este un pas important pentru noi toţi şi credem că, acum, mult mai mulţi oameni vor fi implicaţi în rezolvarea problemelor care ţin de mobilitatea urbană".

Aplicaţia Clever a fost fondată în 2010 şi este prima aplicaţie de e-hailling din România care permite atât plata cash a cursei, cât şi plata direct din aplicaţie, prin card bancar.

În iunie 2017, business-ul Clever a fost achizitionat de grupul Intelligent Apps, înfiinţat în 2009, parte a companiei Daimler Mobility Services.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb