CliftonLarsonAllen (CLA), una dintre cele mai mari organizaţii de servicii profesionale din lume, intră pe piaţa din România

A.D.
Comunicate de presă / 3 octombrie

Sursa foto: internet

Sursa foto: internet

CLA Global Limited (CLA Global), una dintre cele mai importante reţele internaţionale de firme independente de consultanţă şi audit cu sediul în Londra, intră în România prin integrarea în reţeaua sa globală a companiei de consultanţă şi servicii profesionale Nexia CRG, care va activa sub brandul CLA România.

Firma oferă servicii de audit, consultanţă, fiscalitate şi outsourcing pentru industrii precum energie şi resurse naturale, servicii financiare, sănătate, producţie, imobiliare, retail şi tehnologie, se arată într-un comunicat la redacţie.

"Suntem extrem de entuziasmaţi de acest nou capitol care ne permite să extindem serviciile pe care le oferim clienţilor noştri, integrând soluţii globale cu expertiză locală. CLA Global ne oferă o platformă vastă de resurse, bune practici si expertiză, care va aduce valoare adăugată nu doar echipei noastre, ci şi clienţilor pe care îi deservim în multiple industrii", a declarat Ionuţ Cătălin Zeche, Managing Partner şi CEO al CLA România.

"Suntem încântaţi să primim CLA România în familia CLA Global. Compania aduce o experienţă vastă şi o reputaţie de excelenţă în serviciile pe care le oferă, ceea ce ne întăreşte capacitatea de a răspunde cerinţelor complexe ale clienţilor din întreaga lume. CLA România va aduce o contribuţie semnificativă la reţeaua noastră globală, iar clienţii din întreaga lume vor beneficia de expertiza echipei lor," a completat Paul English, CEO al CLA Global.

Reţeaua CLA Global oferă servicii pentru clienţi de toate dimensiunile, cu un accent special pe companiile mijlocii, cu afaceri inovative şi dinamice, cu creştere rapidă, care operează la nivel internaţional.

Prin această colaborare, CLA România îşi consolidează prezenţa pe piaţa locală şi globală, oferind clienţilor săi soluţii integrate şi expertiză internaţională, într-un mediu economic din ce în ce mai complex şi digitalizat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5085
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2942
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9133
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.6722

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb