Clotilde Armand: "Am cerut BEC să anuleze alegerile locale din Sectorul 1"

S.B.
Politică / 16 iulie

Clotilde Armand: "Am cerut BEC să anuleze alegerile locale din Sectorul 1"

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand care, potrivit rezultatelor oficiale, a pierdut în faţă liberalului Gheorghe Tuşă la alegerile din 9 iunie, precizează marţi că a cerut BEC să anuleze alegerile locale din Sectorul 1 şi aînaintat mai multe acţiuni în instanţă împotriva unor membri BES şi a unor preşedinţilor de secţii care au modificat procese verbale, informează news.ro.

Ea îi avertizează pe Marcel Ciolacu şi pe preşedintele AEP Toni Greblă că vor răspunde în faţa legii pentru "haosul de alegerilor".

"Fiindcă multă lume mă întreabă ce se mai aude despre fraudarea alegerilor din data de 9 iunie 2024, vă anunţ că am cerut Biroului Electoral Central să anuleze alegerile locale din Sectorul 1 şi am înaintat mai multe acţiuni în instanţă împotriva membrilor BES şi a preşedinţilor de secţii care au modificat după cum a vrut Greblă-Ciolacu zeci de procese verbale. Sunt prea multe fraude electorale care au avut loc sub supravegherea lui Marcel Ciolacu şi a lui Toni Greblă. Nu sunt suspiciuni, avem probe certe pentru aceste hoţii electorale care au avut loc pe 9 iunie 2024", scrie Clotilde armand pe Facebook.

Ea susţine că a descoperit secţii de votare din care lipsesc sute de buletine de vot din urne, procesele- verbale au fost modificate "grosolan" la sediul Biroului Electoral Sector 1, iar în cel puţin 41 de secţii de votare, reprezentând aproximativ un sfert din secţiile de votare din Sectorul 1, cheile de control nu dau 0 (zero), adică numărul de buletine primite este mai mare decât suma dintre cele utilizate şi cele anulate, diferenţele fiind extrem de mari.

"Într-o democraţie autentică, esenţa procesului electoral constă în asigurarea unui scrutin corect şi transparent. Orice suspiciune de nereguli de fraudă electorală compromite integritatea alegerilor şi subminează încrederea publicului în instituţiile statului. Un proces electoral corect şi transparent este fundamental pentru reflectarea fidelă a voinţei poporului. Certificarea unor alegeri frauduloase pune sub semnul întrebării însuşi statul de drept, încrederea cetăţenilor în procesul electoral, încurajarea fraudei şi a nerespectării principiului legalităţii în procesele electorale şi, în final, la dictatură/ instaurarea unui stat mafiot", consideră Clotilde Armand.

În opinia sa, Marcel Ciolacu şi Toni Greblă aveau obligaţia de a asigura corectitudinea procesului electoral.

"În schimb, prin măsurile luate, au întreţinut intenţionat haosul din secţii şi de la birourile electorale locale pentru a se putea fura în linişte. Toate aceste fraude şi nereguli au influenţat decisiv rezultatul final al alegerilor. Domnule Marcel Ciolacu, domnule Toni Greblă, veţi răspunde în faţa legii pentru haosul de alegerilor", conchide Clotilde Armand.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. tzatza in actiune!!

    Mafioata mare si doamna asta…

    s c c r e t 

    Psd+pnl fac legea in Romania.

    Esti din tabara lor ai dreptate.

    Daca nu esti, nu ai dreptate... 

    Asta-i nebuna bai... treziti-o din drog si spuneti-i ca a pierdut alegerile...

    1. Cred ca noi suntem ca acceptam sa ne fie furat votul.

    hotul striga hotul.prostii de bucuresteni din sectorul 1 nu au vazut ce mizerie este in sectorul si tot pentru mizerie au votat o hoata si o nesimtita.

    Dute femeie si te cauta la cap, esti dusa cu pluta… Rusine USR cu oameni ca astia…

    Se vede cu ochiul liber ca PSD, PNL si UDMR au furat pe fata la aceste alegeri. Un circ, te duci sa votezi si degeaba ca ei numara votrile. De 34 de ani fac asta, dar acum totul a fost pe fata. Poporul tace si accepta.Ce este asa de greu sa numeri din nou voturile. Pai daca le numara numai iese Tusa veci pururi. Sa ne amintim de voturile de la Costinesti unde le-au numarat de 6 ori si de fiecare data le-a dat alt rezultat. De asta suntem un 'popor de idioti'

    O puturoasa cu gura mare.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb