Clujenii, obligaţi să înscrie la Sevilla

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 27 februarie 2020

CFR Cluj va disputa astăzi returul cu FC Sevilla, din cadrul şaisprezecimilor de finală ale Europa League. Săptămâna trecută cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1. Pentru a spera la calificare clujenii sunt obligaţi să înscrie în Spania.

Antrenorul Dan Petrescu este convins că Sevilla este favorită la calificare, dar admite că echipa sa poate face un meci mare: "Dacă băteam în tur, şansele cele mai mari le avea tot Sevilla. Nu se compară în nici un caz lotul lor, ei... Abia l-au cumpărat pe En-Nesyri cu 20 de milioane. Noi cumpărăm cu 50.000 de euro sau 50.000 de lei jucători. Şi nu are rost să mai vorbim de ce jucători au ei şi cine a intrat. Banega mai era rezervă şi nici nu a intrat, Nolito, Munir, Manchester City, Barcelona, şi nu prind lotul la Sevilla. Nu are rost să mai vorbim de valoare. Indiferent de rezultatul tur, e clar că în retur erau favoriţi, eu am fost acolo şi ştiu cum e, cu Unirea Urziceni nu ştiu dacă am ajuns o dată la poartă şi a fost foarte greu. Sigur că în retur ei sunt favoriţi şi va fi foarte greu să facem un miracol. Dar cu Celtic am făcut 1-1 acasă şi am făcut un rezultat mare în retur."

Arbitrul leton Andris Treimanis va conduce meciul dintre CFR Cluj şi Sevilla FC, care va avea loc azi, de la ora 22:00, pe stadionul "Ramon Sanchez Pizjuan'', în manşa secundă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League. Arbitri asistenţi vor fi Haralds Gudermanis şi Aleksejs Spasjonnikovs, iar al patrulea oficial a fost desemnat Aleksandrs Golubevs. Brigada este completată de englezii Stuart Attwell (arbitru VAR) şi Lee Betts (asistent VAR). Treimanis, în vârstă de 34 de ani, este arbitru FIFA din 2011. Are în palmares finala Campionatului Mondial U17 de anul trecut, Mexic - Brazilia 1-2. De asemenea, Treimanis a condus partida câştigată în acest sezon de CFR Cluj în deplasarea de la Celtic, 4-3, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Letonul a mai arbitrat şi meciul Steaua - Viktoria Plzen 3-0, din 14 septembrie 2017, din grupele Europa League.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb