CM RUSIA 2018 Raiduri anti-teroriste în mai multe oraşe

D.N.
Ziarul BURSA #Sport #CM Fotbal 2018 / 5 iunie 2018

Raiduri anti-teroriste în mai multe oraşe

Autorităţile din Rusia au intensificat acţiunile menite să descurajeze orice fel de tentativă de atac terorist. Forţele de ordine sunt prezente în număr mare în oraşele care găzduiesc meciuri şi nu numai.

Serviciul Federal de Securitate (FSB) rus a anunţat la începutul aces-tei săptămâni că a reţinut în oraşul Krasnoiarsk din Siberia 11 membri ai unei celule religioase, suspectaţi că recrutau militanţi pentru grupări teroris-te. Potrivit unui comunicat al diviziei regionale FSB din Krasnoiarsk, citat de agenţia de presă TASS, membrii celulei sunt suspectaţi de propagandă teroristă în regiune. Doi membri ai celulei, care au venit la Krasnoiarsk din Kârgâzstan, sunt suspectaţi de a fi organizat un canal pentru a transfera indivizi radicali în teritorii aflate sub controlul teroriştilor internaţionali, se precizează în comunicat.Conducătorul celulei a stabilit o legătură telefonică directă cu membri ai organizaţiilor teroriste, potrivit comunicatului. FSB a descoperit şi confiscat literatură religioasă interzisă aparţinând celulei. Divizia regională FSB a adus acuzaţii penale împotriva a doi organizatori ai celulei, precizând că ei erau "pregătiţi pentru participarea la activităţile organizaţiei, care prin lege este considerată teroristă", şi "promovarea de activităţi teroriste".

Pe de altă parte, este de notorietate faptul că ISIS a anunţat că plănuieşte mai multe atacuri teroriste în timpul Campionatului Mondial. Presa din Marea Britanie anunţa luna trecută că teroriştii sunt pregătiţi să folosească mai multe dubiţe pentru a aduce teroarea pe străzile oraşelor în care se vor disputa meciuri la turneul final. Pe de altă parte, mai multe persoane suspectate de terorism au fost reţinute de serviciile secrete din Rusia, în două oraşe "gazdă". În Sankt Petersburg, în apropierea cantonamentului Angliei, poliţiştii au întreprins o acţiune în forţă împotriva unor indivizi suspectaţi că ar ţine legătura cu un recrutor terorist.

În materie de propagandă, teroriştii sunt foarte activi, lansând mai multe postere în care sugerează că printre ţintele lor se află marile vedete ale CM (Messi, Ronaldo, Neymar), dar şi preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Din nefericire, înaintea meciurilor turneului final se joacă şi acest "meci".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. acu sa vedem cum se vor descurca cu huliganii

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb