CNCAV: Peste 126.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore

S.B.
Miscellanea / 28 octombrie 2021

Peste 126.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, joi, că în ultimele 24 de ore au fost vaccinate peste 126.000 de persoane, din care aproape 91.000 cu prima doză. Alte peste 23.000 de persoane s-au vaccinat cu doza a treia, informează news.ro.

Potrivit CNCAV, 126.492 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 90.950 s-au prezentat pentru a primi prima doză de ser sau doza unică de la Johnson & Johnson. Alte 23.181 de persoane s-au vaccinat cu doza a treia.

În acelaşi interval, au fost raportate 73 de reacţii adverse: 38 la vaccinul Pfizer, 12 la Moderna, una la AstraZeneca şi 22 la Johnson & Johnson. Alte 138 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns la 6.823.643 de persoane, din care 6.171.523 cu schema completă. Până în prezent, 810.621 de persoane s-au vaccinat cu doza a treia.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Prostimea romana se duce de bunavoie spre "camerele mortii", spre deosebire de evreii din anii '40, care se duceau tot acolo, dar obligati cu arma pe la spate!

    Bombă medicală. Un cercetător acuză: Vaccinul Pfizer atacă sângele uman creând cheaguri vizibile la microscop. Ce se întâmplă cu globulele roșii la contactul cu serul Pfizer/BioNTech - Comirnaty

    La sfârșitul anului 2020, înainte chiar ca vaccinul Pfizer să fie lansat, oameni de știință și experți de top din întreaga lume au avertizat că serurile Covid de la Pfizer și Moderna prezintă un risc extrem de ridicat de a provoca cheaguri de sânge, miocardită și alte probleme cardiovasculare, scrie InfoWars. 

    Un an mai târziu, Pfizer și Moderna au fost obligate să emită avertizări care confirmă faptul că vaccinurile lor controversate pe bază de ARNm pot provoca, într-adevăr, o listă lungă de probleme, care nu se limitează doar la sistemul cardiovascular.  

    Recent, cercetătorul științific Dr. Rich ard Fleming, în colaborare cu Dr. Kevin W. McCairn, a testat, in vitro, vaccinul Covid-19 de la Pfizer pe probe proaspete de sânge uman și a făcut o serie de descoperiri șocante, care confirmă constatările comunității medicale.  

     

    Ce se întâmplă cu globulele roșii la contactul cu serul Pfizer/BioNTech - Comirnaty? 

     

    După ce s-a adăugat ser Covid de la Pfizer în probele de sânge, s-a observat cum globulele roșii au început să se subțieze, iar culoarea roșie a început să își piardă tot mai mult din intensitate - culoarea roșie fiind un indicator al oxigenului și hemoglobinei. Apoi, celulele au început să plutească împreună și să se aglomereze, indicând fie o pierdere de oxigen, fie o scădere a hemoglobinei. Toate acestea s-au petrecut în decurs de 1-2 minute. 

     

    Concluzia cercetătorului este că după injectarea vaccinului Pfizer, globulele roșii din sânge vor avea o capacitate semnificativ mai redusă de a transporta oxigenul - atât de necesar vieții - de la plămâni în organism.  

     

    CONCLUZII 

     

    Examinarea la microscop a globulelor roșii expuse la serul Covid dezvoltat de Pfizer-BioNTech a relevat următoarele: 

    Desaturarea oxigenului din globulele roșii; 

    Inițierea aglomerării/coagulării inflamator-trombotice

    Nu în ultimul rând, s-a observat o contaminare semnificativă a serului Pfizer cu reziduuri. 

    1. Si doctorul nu e neica nimeni! E o somitate, In 1994, Dr. Fleming presented to the American Heart Association his "theory" that cardiovascular disease was due to inflammation. What was theory in 1994 has become well known fact for decades and was highlighted in 2004!

      Pe baza acesteia sunt facute testele cu Proteina C Reactiva! 

      Sunt curios cum il vor contrazice unii doctorasi mediocri de la noi. Sau nici nu vor aborda subiectul in presa!

      Mi-as dori sa fie dezbateri / pro / contra, dar din pacate ti se repeta aceleasi lucruri. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb