CNCAV: Peste 18.400 de persoane, vaccinate în ultimele 24 de ore

S.B.
Miscellanea / 23 septembrie 2021

Peste 18.400 de persoane, vaccinate în ultimele 24 de ore

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, joi, că a fost depăşit pragul de 10 milioane de doze de vaccin administrate în România. În ultimele 24 de ore, au fost vaccinate peste 18.400 de persoane, din care peste 15.600 cu prima doză sau cu doza unică de la Johnson & Johnson, informează news.ro.

"Astăzi am depăşit pragul de 10.000.000 de doze administrate în cadrul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19. Mulţumiri personalului vaccinator pentru efortul susţinut, autorităţilor implicate şi persoanelor care au ales să aibă încredere în ştiinţă şi beneficiile vaccinării", a transmis CNCAV.

La nivel global au fost administrate peste 6 miliarde de doze de vaccin împotriva COVID-19.

"Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluţie de protecţie împotriva COVID-19. Prin vaccinare împotriva COVID-19 se reduce riscul de infectare, se reduce riscul de transmitere a virusului, se reduce considerabil riscul de spitalizare, se reduce considerabil riscul de deces", a subliniat CNCAV.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 18.414 de persoane, din care 15.646 cu prima doză sau cu doza unică de la Johnson & Johnson.

În acelaşi interval, au fost raportate opt reacţii adverse: trei la vaccinul Pfizer şi cinci la cel produs de Johnson & Johnson. Alte 74 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Până în prezent, au fost administrate 10.006.305 de doze de vaccin. Astfel, numărul persoanelor vaccinate a ajuns la 5.426.518, din care 5.298.707 cu schema completă.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. CRIMINALILOR ÎN SERIE, TRĂDĂTORILOR DE TARA, W. C URILE PUBLICE ALE GAY LOR DE LA BRUXELLES, UNELTELE LUI ANTICRIST NU MAI SPUNEȚI MINCIUNI CA ȘI TATĂL VOSTRU AL MINCIUNILOR ANTICRIST. NU MAI MĂRIȚI NUMĂRUL DE VACCINAȚI DIN PIX. DRAGI ROMANII E MARE DISPERAREA LA SATANIȘTI, MUISTI, L. G. B.T.ISTI..HA,HA,HA,GHINION.FOC UL IADULUI PE VECI E LA EI.. FETITA STEARPA DE LA COTROCENI, TRĂDĂTORUL DE TARA, BIN LADEN DE LA COLECTIV, CĂLCĂTORUL PESTE CADAVRE, TRAFICANTUL DE COPII. A FOST CHEMAT LA RAPORTUL LA TATĂL MINCIUNILOR ANTICRIST SA DEA EXPLICATII. HA, HA, HA, GHINION, CE AI CREZUT TU CRUD ULE TIRAN, ODIOS ULE MONSTRU CA RĂMÂNE ASA EXISTA UN DUMNEZEU DREPT SUS ȘI TE VA JUDECA PENTRU RELELE CARE NI LE AI FĂCUT CU BUNĂ ȘTIINȚĂ. DE EL NU VEI SCĂPA. DEJA TATĂL MINCIUNILOR ANTICRIST DE PE PĂMÂNT EȘTI AL LUI. TE AI BUCURAT CIND AI FOST PUS PREȘEDINTE ȘI NU VOTAT DE ROMANII CI DE UNELTELE LUI ANTICRIST GAY DE LA BRUXELLES CARE LE SUGI PULELE. TE AI BUCURAT CIND NE AI BATJOCORIT FĂRĂ MILA ȘI FĂRĂ SA FIM VINOVAȚI. EȘTI DISPERAT NU TE MAI SIMȚI CONFORTABIL. GHINION. DRAGI ROMANII NU VA VACCINAȚI. E SCRISNIREADINTILOR LA SATANIȘTI., E DISPERARE MARE LA EI. AU FOST 2 OTRAVURI ȘI MAI SUNT 5.DRAGI ROMANII AU PRIMIT ÎN PLIC, CA ÎN 3 ANI DE ZILE ȘI JUMĂTATE TREBUIE SA LE FACĂ PE TOATE 7.DRAGA REDACȚIE BURSA SA NU ȘTERGI ACEST TEXT ȘI MESAJ CA SA L CITEASCĂ TOȚI ROMANII ȘI SA SE INFORMEZE. VA MULȚUMESC.

    Creste constant numarul romanilor care vor sa intre la un "Dineu cu prosti" si in viitorul apropiat, si "cu morti"!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb