CNCAV: Peste 67.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore

G.B
Miscellanea / 8 octombrie 2021

Peste 67.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, astăzi, că peste 67.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care aproape 31.000 cu prima doză. Alte peste 32.000 de persoane au fost vaccinate cu doza a treia, informează News.ro.

Potrivit CNCAV, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 67.252 de persoane. Dintre acestea, 30.941 au primit prima doză de vaccin sau pe cea unică, de la Johnson & Johnson. Alte 32.077 au primit doza a treia.

În acelaşi interval, au fost raportate 36 de reacţii adverse: 24 la vaccinul Pfizer, 2 la Moderna, una la AstraZeneca şi 9 la Johnson & Johnson. Alte 105 reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Numărul persoanelor vaccinate a ajuns la 5.730.849, din care 5.506.267 cu schema completă. Alte 322.993 de persoane au primit doza a treia până acum.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Se pare ca in ultima vreme, tot mai multi compatrioti se ingesuie ca sa-si castige biletul pt "Loteria mortii"!

    1. Te roade rău că românii se protejează, nu? Te doare când vezi că nu ajung la ATI.

      Daca faceau profilaxie, se spalau, masca, igiena, distantare, nu ajungeau la ATI.

      Tu vrei doar sa iti vinzi vaccinul ca expira in depozite. 

      Cine protejeaza ma? Vaccinul?? Pai, se imbolnavesc pe capete cei vaccinati, desi sunt doar o treime din cei nevaccinati! La serviciu, am 4 colegi care s-au imbolnavit de Covid, din care 3 erau vaccinati, iar unul nevaccinat!

      Numai idiotenii postezi mai a"anonimule"!!

      Nu esti in situatia sa vorbesti despre "idiotenii", tocmai tu, un adevat "excrement intelectual"!

    281_O.A ÎNVINS ADEVĂRUL. A FOST ÎNVINS BALAURUL. DRAGI ROMANII FELICITĂRI CA NU VA VACCINAȚI CU OTRAVURILE LUI ANTICRIST. ÎNAINTE CA FETITA STEARPA DE LA COTROCENI SA ȘIL PUNĂ CU MINA PE PUȘCĂRIAȘ UL FUTA LAU PREȘEDINTE LA PARTIDUL P. N. LEPRELE SATANISTE, MUISTE, L. G. B.T.ISTE,CRIMINALII ÎN SERIE, TRĂDĂTORI DE TARA NU SE VACCINA MULTE LUME ȘI ACUM DUPĂ ACEASTA MASCARADA, JALNICA DE ALEGERI CU REZULTATUL ȘTIUT DIN ÎNAINTE, CA PRINTR O MAGIE SEE VACCINEAZĂ LUMEA. HA, HA, HA, GHINION. CE DISPERARE MARE ESTE PE CAPUL SATANIȘTILOR, MUIST IILOR, L. G. B.T.ISTILOR,CRIMINALILOR ÎN SERIE, TRĂDĂTORILOR DE TARA CA PARCA NU LE AJUNGEAU CA MAREAU DIN PIX NUMĂRUL VACCINAȚI LOR LA 15000 ȘI ACUM CE SA VEZI ÎN FIECARE ZI PESTE 60.000.HA,HA,HA,GHINION.NU TOT EI NEO SUGEAU CA NU SE VACCINEAZĂ LUMEA ȘI CA NICI 30 % DIN POPULAȚIE NU ESTE VACCINATA.HA,HA,HA,, GHINION FOCUL IADULUI DE PE PĂMÂNT ESTE LA EI, SCRISNIREADINTILOR ESTE LA EI. HA, HA, HA, GHINION. CE BINE ÎMI PARE CA VA TAVA LITI ÎN CHINURI. AȚI PRIMIT ÎN PLIC DE LA TATĂL VOSTRU AL MINCIUNILOR ANTICRIST CA ÎN 3ANI DE ZILE ȘI JUMĂTATE SA FACEȚI ACESTE 7 OTRAVURI. HA, HA, HA, GHINION. DRAGI ROMANI AU FOST 2 OTRAVURI, URMEAZĂ A3 A ȘI MAI SUNT ÎNCĂ 4.DE CE NU A AJUTAT PRIMA OTRAVA. DE CE NU A AJUTAT A DOUA. DE CE NU VA AJUTA ATREIA. HA, HA, HA, GHINION. VA AȘTEAPTĂ CHINURILE IADULUI ÎN VECI.

    1. De la ospiciiu postezi ?

      Principiile religioase pot fi prezentate intr-o maniera mai coerenta si civilizata. După experiențele comuniste și fundamentalista nu mai este cazul sa acordam credit ideilor religioase radicale, primitive care nu implica nici un fel de elaborare!

      Respecta-l ca zice bine ce zice!

      o baga chestii de genul injuraturi sau alte glume porcoase (care mie imi plac, apropo!) dar zice bine ce zice acolo !!!  

      si apropo ... daca vine cineva la mine sa ma vaccineze obligatoriu ... mi-am jurat in barba ca il tai cu cutitul de sus pana jos si apoi il transez cu barda de taiat porcu la Craciun !

      nimeni nu alege in locul meu!  

      adica Dumnezeu in mare lui Dragoste imi da liber arbitru si bine un gunoi ca arafat si nu imi recunoaste mie liberul arbitru (de origine divina) ?!?!?!?!? 'tu-i gura mamii lui de aurolac din orientul mijlociu , daca pun mana pe ciocane praf il fac!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb