CNCAV: Peste 97.700 persoane, vaccinate în ultimele 24 de ore

S.B.
Miscellanea / 12 noiembrie 2021

Peste 97.700 persoane, vaccinate în ultimele 24 de ore

Comitetul de coordonare a vaccinării a transmis, vineri, că peste 97.700 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, doar 27.793 cu prima doză sau serul Johnson&Johnson. A fost raportată o reacţie severă, la un bărbat de 37 de ani, informează news.ro.

Potrivit CNCAV, de la ultima raportare au fost vaccinate 97.711, dintre care 27.793 cu prima doză sau serul Johnson&Johnson.

Dintre cei care au primit prima doză de vaccin, 14.589 au fost vaccinaţi cu Pfizer, iar 320cu Moderna. Nicio persoană nu a primit serul AstraZeneca.

Alte 12.884 persoane au fost vaccinate cu serul 12.884.

De asemenea, 43.701 persoane au primit doza a doua de vaccin şi 26.217 pe cea de-a treia sau rapelul, în cazul persoanelor vaccinate iniţial cu Johnson&Johnson.

De la debutul campaniei de vaccinare au fost folosite 13.611.328 doze de vaccin, fiind imunizate cu schemă completă 6.737.547 persoane.

Au fost raportate 25 de reacţii adverse, dintre care una severă. Este vorba despre un bărbat de 37 de ani, vaccinat cu prima doza,care a făcut simptom miocardic. Bărbatul nu avea probleme medicale în antecedente.

De asemenea, alte 195 de reacţii sunt în curs de investigare.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Turma prostimii romane se duce iarasi in numar mare, sa se injecteze de buna voie cu aceste modulatoare genetice, numite de propaganda vaccinuri, si care te "imunizeaza" de o viata sanatoasa si normala!

    1. mai.... fiecare isi alege destinul.

      daca atatia se grabesc sa moara , ce sa le fac eu? 

      la cat m-am agitat in online... putini au facut-o mai mult ca mine ... eu m-am calmat , am intalnit multa rezistenta.Am intalnit de asemenea, si oameni efectiv batuti in cap care nu puteau pune in legatura doua argumente, doua fapte stiintifice. Erau fixati pe o dogma ("versiunea oficiala") si atat.  

      Practic asta era semnul ca vor muri.... lipsa unei gandiri limpezi si alerte, adaptate natural realitatii, refuzand argumentele care le stateau in fata....  

      Poti oare opri un om de la moarte ? Cand el o vrea scursa din varful acului in corpul lui ?  

      ma rog... din articolul de mai sus stiti ce conteaza cu adevarat?  

      Asta conteaza : "intre care 27.793 cu prima doză.... " .... :)

      ....opinia mea e ca romanii s-au prins ca sunt dusi cu vorba si speriati pentru a se injecta ca turmele de vite... si nu mai pun botul sa se duca dupa fenta guvernului.... parerea mea!  

    Parlamentul declanseaza jihadul contra romanilor! 

    Motto: de cancer, de boli de inima, de diabet nu vindecati, ma preocupatilor de sanatatea publica! Legea Talionului: glont trimiti (vaccin), glont primesti! Negocierea cu teroristii din Parlament e exclusa! Exceptie, AUR!  

    Lista bestiilor care au votat infometarea romanilor in Senat (pana si cei din magazinele/institutiile/superm arketurile existente vor muri de foame)  

    PNL: Achitei Vasile, Anastase Roberta, Anisie Monica, Badea Viorel, Banu Claudia, Bica Danutz, Bica Iulian, Bourceanu Septimiu, Bumb Sorin, Cadariu Constantin, Carp Gheorghe, Chirtes Ioan, Cimpeanu Sorin, Citu Florin,Ciuca Nicolae, Fenechiu Catalin, Firu Stela, Gorghiu Alina, Guran Virgil, Hatos Adrian, Ioan Raluca, Muntean Lucica, Neagu Nicolae, Niculescu-Tagarlas Augustin, Oros Nechita, Pandea Ciprian, Pauliuc Nicoleta, Petcu Toma, Pirvulescu Eugen, Poteca Vasilica, Pufu Vlad, Scantaie Laura, Tapu Nazare, Vela Marcel, Vestea Mihail, Voiculescu Liviu.  

    USR: Berea Cristinel, Bodea Marius, Bordei Cristian, Cernic Sebastian, Darau Ambrozie, Dinica Silvia, Dragu Anca, Ghica Cristian, Mihail Radu, Mircescu Ion, Muresan Claudiu, Negoi Eugen, Oprinoiu Aurel, Palarie Stefan, Popescu Ion, Postica Andrei, Poteras Cosmin, Spataru Elena, Trifan Raoul, Viasu Cosmin, Vicol Costel, Vlad Sergiu.  

    UDMR> Antal Istvan, Csaszar Karoly, Czeke Attila, Fejer Lazlo, Novak Czaba, Tanczos Barna, Turos Lorand.  

    Probabil, actiuni penale vor fi demarcate impotriva lor… Capete de acuzare> 1. Folosirea unui vaccin experimental pentru testarea reactiilor pe poporul roman. 2. Subminarea economiei nationale, saracirea populatiei prin facturi ridicate.3. ~Asigurarea~ spitalelor care ard. 4. Politica de teroare prin folosirea propagandei de razboi! 5. Masluirea cifrelor Covid (morti din alte cauze trecuti la Covid-19), trecerea mortilor de vaccinati la alte cauze decat Covid-19, exemplu fiind Mitu Stoian, cu plamanii deteriorati de virusul ucigas! La fel trebuie facut si cu cei de la Camera Deputatilor! Rafila trebuie mentinut in viata sute de ani pentru a putea fi expus in vitrina la muzeu, o noua incarnare a lui Mengele, iar ceilalti la fel, sectia de istorie, ~Bestii naziste primitive~! In penal, sa faca inchisoare pe viata! Nu mai tulburati regiunea, pentru ca sunt multi decisi sa va trimita la cutia de gunoi a Ro! Scumpirile dinamiteaza Ro! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb