CNIPMMR lansează lucrarea "Carta Albă"

I.M.
Companii / 25 iulie 2019

CNIPMMR lansează lucrarea "Carta Albă"

Lansarea lucrării "Carta Albă a IMM-urilor din România, 2019", ediţia nr.17, realizată de Consiliul Naţional al IMM-urilor din România (CNIPMMR) în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, a avut loc astăzi, conform unui comunical al CNIPMMR remis Redacţiei noastre.

Lucrarea reprezintă cea mai aprofundată analiză a sectorului IMM din România ce prezintă situaţia de ansamblu a mediului de afaceri în anul 2019, dificultăţile cu care se confruntă IMM-urile, nevoile şi sursele lor de finanţare, modalitatea în care inovează, intenţia de accesare de fonduri nerambursabile sau criteriile de care ţin cont în alegerea partenerului de business, constituind baza pentru propuneri de strategii.

Florin Jianu, preşedintele CNIPMMR, citat în comunicat, a declarat: "Suntem la a 17-a ediţie a lansării Carta Albă a IMM-urilor, o bună practică de parteneriat public privat, 17 ani în care lucrăm împreună cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat la această lucrare. Foarte multe instituţii internaţionale preiau datele din Carta Albă pentru a evidenţia situaţia mediului de afaceri românesc. De asemenea, 280 de iniţiative legislative şi peste 3600 de propuneri publice au ca bază de plecare rezultatele din Carta Albă. Trebuie să luăm măsuri pentru a simplifica sarcina administrativă a întreprinzătorilor. Tema din acest an PERSPECTIVE ne evidenţiază cum va arăta România, vorbim despre o Românie antreprenorială, profesională în care primează internaţionalizarea, educaţia duală, dialogul constant şi digitalizarea mediului public."

Sub cuvântul cheie a acestei ediţii, "PERSPECTIVE", evenimentul de lansare a lucrării a identificat soluţiile şi răspunsurile problemelor ridicate de către antreprenorii chestionaţi în lucrare, prin intermediul workshop-ului: "Fonduri europene 2021-2027. Unicorni, zebre, perspective", arată sursa precizată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb