Comitetul rus urmează să ancheteze împotriva armatei ruse în legătură cu masacrele de la Bucea

G.D
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 4 aprilie 2022

Sursa foto: www.pixabay.com

Sursa foto: www.pixabay.com

Rusia anunţă astăzi că va ancheta cu privire la o "provocare" vizând să "discrediteze" forţele ruse în Ucraina, care acuză Guvernul ucrainean de "manipularea" opiniei publice, la o zi după descoperirea a zeci de cadavre ale unor civili la Bucea, relatează AFP, conform News.ro.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a acuzat ieri Rusia de comiterea unui "genocid" în Ucraina, la o zi după aceste descoperiri.

Directorul Comitetului rus de anchetă, Aleksandr Bastrîkin, a ordonat "să se prezinte o evaluare judiciară a provocării din partea Ucrainei cu privire la uciderea unor civili la Bucea", anunţă într-un comunicat Comitetul, însărcinat cu principalele anchete penale în Rusia.

"Cu scopul de a discredita militarii ruşi, Ministrul ucrainean al Apărării a difuzat în presa occidentală imagini filmate la Bucea, în regiunea Kiev, ca probă a unei ucideri în masă a unor civili", acuză într-un comunicat Comitetul.

"Potrivit unor informaţii de la Ministerul rus al Apărării, toate materialele difuzate de către regimul de la Kiev despre crime ale unor militari ruşi în această localitate nu corespund realităţii şi au un carcater provocator", acuză Comitetul.

Potrivit Comitetului, Aleksandr Bastrîkin a ordonat să se ia "măsuri exhaustive" în vederea identificărtii tuturor persoanelor implicate şi să se stabilească dacă acestea este necesar să fie judecate cu privire la difuzare de "informaţii false" despre armata rusă, o infracţiune introdusă în Codul Penal rus după invazia Ucranei, pedepsită cu până la 15 ani de închisoare.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Daca va inchipuiti ca pune cineva botul la mortii aia presarati din loc in loc, legati cu mainile la spate, cu sangele intins cu matura pe sosea, va inselati amarnic. Propaganda vestului are picioare scurte.

    1. ...

      Stii tu adevarul, nu? Se vede din Moldova "adevarul"? Ma gandesc ca si blocurile si casele acelea bombardate de fapt sunt vopsite cu ulei ars, sau si-au dat singuri ucrainieni foc la case? Ca si romanii in trecut, parjolesc tot in calea inamicului si otravesc fantanile?

      Una-i una, alta-i alta.

      Trebuie sa recunosti ca actorul care joaca pe mortul cazut cu picioarele pe pedalele de la bicicleta avand in picioare niste pantofi de birou, cu talpa neteda, de bal, care talpa aluneca pe orice pedale si nu poti merge pe bicicleta..... asta este tare comica. 

      Uau, asta ai gandit-o singur? Da, talpa cu multe rizuri nu te impiedica mersul pe bicicleta?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9772
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4781
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2350
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8312
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.7290

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb