Compania aeriană AIR FRANCE lansează campania promoţională anuală

J.P.
Comunicate de presă / 19 ianuarie 2022

Compania aeriană AIR FRANCE lansează campania promoţională anuală

Compania aeriană AIR FRANCE lansează campania promoţională anuală, cu reduceri substanţiale la biletele de avion pentru pasionaţii de călătorii. Campania de reduceri din ianuarie revine astfel pentru prima oară de la izbucnirea pandemiei. Pasagerii AIR FRANCE vor putea alege dintr-o listă extinsă de destinaţii din aproape toată lumea, cu peste 50 de destinaţii intercontinentale dar şi destinaţii europene. Campania promoţională este valabilă până pe 27 ianuarie, cu preţuri speciale pentru destinaţii din America de Nord, America Centrală, Asia, Africa, dar şi din zona Caraibelor şi a Oceanului Indian, conform unui comunicat remis redacţiei.

În ultimii doi ani, românii şi-au intensificat planurile de călătorie şi au profitat la maximum de destinaţiile deschise şi cu un număr rezonabil de restrictii. Astfel, ţări precum Maldive, Seychelles şi Tanzania, recunosc acum românii în topul naţionalităţilor care îi vizitează. În egală masură, destinaţii precum Statele Unite ale Americii şi-au redeschis graniţele turismului internaţional de doar câteva luni, motiv pentru care specialiştii din turism se aşteaptă la o creştere a solicitărilor de bilete de avion spre hub-uri importante precum New York, Los Angeles, Miami.

Destinaţiile de plajă sunt preferatele românilor în sezonul de iarnă.

Pasagerii AIR FRANCE pot profita de ofertele catre Cancun, Mexic de la 545 euro, Punta Cana de la 566 euro şi Saint Martin de la 685 euro, zboruri dus-intors. La fel de căutate sunt şi zborurile spre Male, Maldive de la 645 euro, Mauritius de la 645 euro, iar preţurile pentru Seychelles pornesc de la 725 euro, zbor dus-întors.

Cel mai mic preţ: 428 euro pentru New York, 544 euro pentru Miami, 584 euro pentru Hong Kong

Asia, în toată diversitatea sa, aşteaptă să fie redescoperită după o perioadă extinsă de graniţe închise şi foarte multe restricţii. Călătorii curioşi să revadă ţările Asiei îşi pot achiziţiona bilete pentru Colombo cu preţuri începând de la 545 euro, Hong Kong de la 584 euro, Singapore de la 610 euro şi Male, Maldive de la 645 euro, zboruri dus-întors.

Africa şi Oceanul Indian se află în oferta cu bilete de avion începând de la 192 euro pentru Marrakech, 593 euro pentru Zanzibar, Mauritius de la 645 euro, iar preţurile pentru Seychelles pornesc de la 725 euro, zbor dus-întors.

America de la 428 euro. Pentru pasionaţii de călătorii care vor să ajungă în ţara tuturor posibilităţilor, destinaţiile nord-americane aşteaptă să fie explorate cu preţuri de la 428 euro pentru New York, 544 euro la Miami, 732 euro la San Francisco şi multe alte oraşe.

Rezervarea biletelor la aceste preţuri este posibilă până pe 27 ianuarie 2022, iar perioada de călătorie pentru toate destinaţiile este până pe data de 30 iunie 2022. Tarifele expuse sunt pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. Acestea sunt diponibile pe www.airfrance.ro, cât şi la agenţiile de voiaj şi tour operatorii autorizaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb