Conferinţa de Marketing şi Vînzări QAB 2004 a avut la bază conceptual de "familie învingătoare"

Ancuţa Stanciu
Ziarul BURSA #Companii / 18 mai 2004

Peste 300 de persoane au participat la Conferinţa Anuală de Vînzări şi Marketing 2004 organizată de Quadrant Amroq Beverages (QAB), îmbuteliatorul autorizat şi distribuitorul băuturilor răcoritoare Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea şi al apei minerale Perla în România şi Republica Moldova. Evenimentul s-a derulat sub conceptul de "familie învingătoare" ("winning family") şi a reunit forţa de vînzări QAB, reprezentanţi ai PepsiCo Beverages International şi Unilever, consultanţi din domeniul resurselor umane, reprezentanţi ai agenţiilor de comunicare cu care QAB colaborează.

Conferinţa Anuală de Vînzări şi Marketing 2004 a însemnat un bilanţ al anului trecut din toate punctele de vedere: vînzări, marketing, operaţiuni, investiţii (putînd fi enumerate campanii importante derulate de QAB în 2003, lansări de produse noi cum au fost Mountain Dew, Pepsi Blue Cola şi Lipton Ice Tea, precum şi iniţierea proiectului de construire a noii fabrici QAB de la Covasna).

A fost organizat, cu sprijinul companiei de consultanţă în resurse umane Trend Consult, jocul de management intitulat "Aurul din deşert" (sub licenţa Eagle's Flight Canada), implementat pentru prima dată în România pentru un număr de 300 de persoane. Jocul a urmărit evidenţierea competitivităţii familiei QAB. Pe aceeaşi linie s-a axat şi recordul înregistrat de cei 300 de participanţi, care s-au coordonat pentru a forma împreună, pe plaja din Eforie, numele celui mai cunoscut brand al companiei: Pepsi.

"Concursul nerezonabililor", care are ca obiectiv implementarea celor mai îndrăzneţe idei de afaceri ale angajaţilor, a premiat cîştigătorii celei de-a doua ediţii. Astfel, echipa de vînzări din Nord şi cea tehnică de cercetare dezvoltare s-au clasat pe locul I, cîştigînd premiul cel mare de 1,2 miliarde lei, alte 13 proiecte fiind prezentate la Conferinţa pentru cea de-a treia ediţie a "Concursului nerezonabililor".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb