Conferinţa Naţională AIIR - Ediţia 59 va avea loc pe 14 şi 15 Octombrie 2024, la Sinaia

Comunicate de presă / 22 iulie

Conferinţa Naţională AIIR - Ediţia 59 va avea loc pe 14 şi 15 Octombrie 2024, la Sinaia

AIIR (Asociaţia Inginerilor de Instalaţii din România) împreună cu filialele Banat-Timişoara, Valahia, Moldova-Iaşi, Transilvania-Cluj-Napoca şi Transilvania-Braşov şi cu sprijinul partenerilor principali, CNRI (Comitetul Naţional Român de Iluminat), SIEAR (Societatea de Instalaţii Electrice şi Automatizări din România) şi OAER (Ordinul Auditorilor Energetici din România) organizează pe 14 şi 15 Octombrie 2024, la Sinaia, Conferinţa Naţională AIIR - Ediţia 59.

Conferinţa Naţională a Asociaţiei Inginerilor de Instalaţii din România din acest an (CN AIIR 2024) ajunge la ediţia cu numărul 59 şi se anunţă a fi o întâlnire deosebită, cu o încărcătură emoţională aparte, prilejuită de reîntoarcerea la Casino Sinaia, locul unde tradiţia se îmbină cu experienţa specialiştilor din domeniul instalaţiilor pentru construcţii.

Alături de AIIR, ca de fiecare dată, vor fi prezente cele mai importante universităţi tehnice din ţară: UTCB (Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti), UPT (Universitatea Politehnica Timişoara), TUIaşi (Universitatea Tehnică "Grigore Asachi" Iaşi), UTCN (Universitatea Tehnică Cluj-Napoca) şi UnitBv (Universitatea Transilvania Braşov).

Cu această ocazie Cazinoul din Sinaia va găzdui în Sala Bacara şi Sala Ghica peste 300 de specialişti: ingineri de instalaţii, arhitecţi, ingineri proiectanţi, cadre universitare şi cercetători, studenţi şi tineri profesionişti, dezvoltatori imobiliari, companii pentru mentenanţă şi punere în funcţiune, producători şi distribuitori de materiale şi echipamente pentru construcţii şi instalaţii pentru construcţii.

Tema principală a acestei ediţii este "O schimbare de paradigmă privind decarbonizarea şi abilităţile profesionale cu rol catalizator pentru clădiri durabile şi sănătoase" şi se încadrează perfect în contextul european, având în vedere că în acest an a fost aprobată noua EPBD, care dă startul unei abordări mai curajoase în aplicarea măsurilor de reducere a emisiilor de carbon.

Companiile care doresc să fie alături de noi la această ediţie specială care marchează reîntoarcerea la Sinaia şi să ne sprijine în organizarea CN AIIR 2024 - Ediţia 59 pot accesa unul dintre pachetele promoţionale pe care le oferim, pentru a-şi promova produsele şi serviciile în faţa unui segment de public direct interesat de domeniul lor de activitate. (click aici pentru detalii)

Sala Ghica este locul unde vor fi organizate workshop-uri, oferind astfel oportunitatea companiilor interesate să poată prezenta în detaliu noile tehnologii şi produse inovative pe care le au în portofoliu. (click aici pentru detalii). Tot aici va avea loc pe data de 13 Octombrie 2024 şi Concursul Studenţesc AIIR. Cei care doresc să participe pot alege liber subiectele, dar acestea trebuie să se refere la domeniile de activitate AIIR şi REHVA, incluzând, dar fără a se limita, la încălzire/ventilare/aer condiţionat/refrigerare, calitatea mediului interior, eficienţa energetică şi managementul energiei, durabilitate, instalaţii pentru construcţii etc.

Un spaţiu expoziţional alcătuit din 22 de standuri va fi amenajat în Sala Oglinzilor. (click aici pentru detalii). Participanţii vor avea ocazia să cerceteze îndeaproape oferta de echipamente şi materiale folosite în domeniul instalaţiilor pentru construcţii şi să interacţioneze cu reprezentanţii companiilor prezente.

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb