Consiliul Judeţean Galaţi alocă 4,5 milioane de euro pentru investiţii în sănătate

Ana Felea
Miscellanea / 9 iulie

Consiliul Judeţean Galaţi alocă 4,5 milioane de euro pentru investiţii în sănătate

Consiliul Judeţean Galaţi a anunţat noi investiţii în sănătate. Este vorba despre peste 3 milioane de euro alocaţi pentru modernizarea Policlinicii Spitalului Judeţean Galaţi şi 1,5 milioane de euro pentru Spitalul TBC.

"Investim peste 3 milioane de euro, bani europeni atraşi de Consiliul Judeţean Galaţi, pentru a renova şi dota cu echipamente medicale cabinetele medicale din vechea clădire a Policlinicii (parter, etajul I şi etajul II)", au anunţat reprezentanţii CJ Galaţi, menţionând: "Mai mult, vom crea spaţii noi pentru tratamentul oncologic prin chimioterapie, proceduri endoscopice şi tratarea litiazei renale cu ultrasunete (cu ajutorul litotritorului). De asemenea, vor fi achiziţionate aproximativ 450 de echipamente medicale (sistem de detectare precoce a cancerului bucal, laser endovenos pentru tratarea varicelor, trusă performantă de videoendoscopie, sistem modern pentru intervenţii endoscopice şi laparoscopice), dispozitive IT şi piese de mobilier pentru dotarea spaţiilor medicale din cadrul Policlinicii".

În acest moment, Policlinica Spitalului Judeţean are două clădiri, una în plin proces de modernizare (vechea clădire) şi cea nou construită de către Consiliul Judeţean (peste 1.500 de mp suprafaţă desfăşurată).

1,5 milioane de euro, investiţie la Spitalul TBC

Consiliul Judeţean Galaţi a aprobat recent o nouă investiţie la Spitalul TBC. Este vorba despre o finanţare obţinută prin Programul Naţional de Investiţii "Mihail Cantacuzino".

Consiliul Judeţean Galaţi anunţă: "Ne pregătim pentru o nouă investiţie la Spitalul TBC. Clădirea în care funcţionează serviciul de spălătorie este una veche, cu destule probleme, urmând să fie demolată. Astfel, vom construi o clădire nouă (aproximativ 400 de mp suprafaţă desfăşurată) cu toate circuitele necesare. Mai mult, pe locul vechii clădiri se va amenaja un parc şi o parcare".

Amintim că, luna trecută, Consiliul Judeţean Galaţi a mai anunţat o investiţie de 15 milioane de euro pentru o nouă clădire la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb