Consiliul Naţional al IMM-urilor a organizat evenimentul "vorbIMM despre: Regenerarea României"

R.S.
Miscellanea / 11 martie

Consiliul Naţional al IMM-urilor a organizat evenimentul "vorbIMM despre: Regenerarea României"

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România a organizat astăzi, la Iaşi, cel de-al doilea eveniment din cadrul seriei "vorbIMM despre: regenerarea româniei".

Evenimentul a avut ca scop prezentarea conceptului "REGENERAREA ROMÂNIEI" prin evidenţierea oportunităţilor de angajare, sprijinirea agenţilor economici şi încurajarea muncii în rândul tinerilor, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, în prezenţa a peste 150 de participanţi, evenimentul de astăzi a prezentat informaţii despre mediul economic şi sfaturi practice pentru început de drum. De asemenea, a subliniat oportunităţile existente în sfera muncii în vederea dezvoltării mediului de afaceri prin susţinerea tinerilor în urmarea unui nou traseu educaţional şi explicarea principiilor de educaţie financiară.

"Ne întâlnim astăzi la Iaşi la cel de-al doilea eveniment pe care îl organizăm din ciclul "vorbIMM despre: Regenerarea României". Acest an este definitoriu pentru ceea ce va însemna politica economică educaţională şi direcţiile pe care România şi Europa le vor lua în perioada următoare. Astfel, evenimentul de astăzi este structurat pe cei mai importanţi 2 piloni de dezvoltare a societăţii: economia şi educaţia. Obiectivul nostru este acela de a culege idei valoroase cu privire la felul în care trebuie susţinută economia şi învăţământul profesional şi tranformarea acestora în politici publice. În ceea ce priveşte situaţia locurilor de muncă, observăm că acestea scad, deşi salariile oferite sunt din ce în ce mai mari şi menţionez că am transmis Guvernului un set de propuneri cu privire la ceea ce inseamnă forţa de muncă şi calitatea acesteia şi instrumententele de atragere existente. În încheiere, doresc să vă mulţumesc tuturor pentru prezenţa numeroasă de astăzi şi că putem să avem acest dialog în faţa dumneavoastră." a declarat Florin Jianu, preşedinte CNIPMMR în cadrul evenimentului, menţionează comunicatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb