Coronavirusul a schimbat antrenorul naţionalei de tineret

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 13 octombrie 2020

Adrian Mutu

Adrian Mutu

Coronavirusul încurcă toate socotelile fotbalului, mai ales când regulile nu sunt respectate cu străşnicie.

O situaţie neplăcută, antrenorul principal nu poate participa la meci, se înregistrează la echipa naţională de tineret. Situaţia nu este inedită, s-a înregistrat şi la FCSB, acolo unde antrenorul principal Toni Petrea, care a fost depistat cu coronavirus, a fost înlocuit pentru câteva meciuri cu Bogdan Vintilă, doar teoretic, practic de echipă oupându-se atunci Mihai Pintilii, care nu avea însă licenţa Pro.

Revenind la echipa de tineret, FRF a decis, în urma cazurilor de infectare cu noul coronavirus din lotul U21, ca selecţionerul Adrian Mutu şi staff-ul lui să nu stea pe banca de rezerve la meciul cu Malta, din preliminariile CE, fiind înlocuit de directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă: "Având în vedere situaţia de la lot, faptul că un jucător şi un membru al staff-ului tehnic au fost depistaţi pozitiv cu virusul Sars-CoV-2, Federaţia Română de Fotbal, prin Comisia Medicală, a decis să înlocuiască tot staff-ul tehnic pentru partida de mâine seară (n.r. azi), considerând că aceştia sunt contacţi direcţi ai persoanei din staff. Astfel, la meciul cu Malta, echipa va fi condusă de pe margine de Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF. Acesta va fi ajutat de Dinu Todoran şi Dumitru Moraru. Echipa a părăsit cantonamentul de la Buftea şi se va muta la Hotelul Marriott, acolo unde va sta până la meciul cu Malta." Conform FRF, un jucător şi un membru al staff-ului (fundaşul Paşcanu şi antrenorul secund Rotaru) au fost depistaţi pozitiv cu virusul Sars-CoV-2 la naţionala de tineret: "Au sosit rezultatele testelor efectuate duminică dimineaţă. Din păcate, un jucător şi un membru al staff-ului au fost găsiţi pozitivi cu virusul Sars-CoV-2. Aceasta a fost a V-a testare din această acţiune a lotului U21 şi este testarea UEFA necesară partidei cu Malta. Cei doi au fost izolaţi şi nu vor mai face parte din delegaţie pentru meciul de la Giurgiu, de la ora 20.00. De asemenea, DSP va deschide o anchetă epidemiologică".

Trebuie precizat că Malta U21 sosit la Bucureşti cu un lot pe jumătate schimbat după ce COVID-19 a lovit din plin echipa. Nu mai puţin de 11 jucători nu au făcut deplasarea după meciul cu reprezentativa Danemarcei, toţi fiind infectaţi.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Dă atac la VEDETE DE TOP... bingoooooo!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb