Cotovelea: "Există posibilitatea demiterii directorului general al Poştei Române"

E.D.
Companii / 20 mai 2014

Ministrul pentru Societatea Informaţională, Răzvan Cotovelea, a declarat marţi că intenţionează să-l demită pe directorul general al Poştei Române, Ion Smeeianu, instituţia pe care o conduce lucrând în prezent la modalitatea în care se va face eliberarea acestuia din funcţie.

"Am anunţat că vom face toate demersurile legale pentru recuperarea sumelor plătite drept compensaţii, în acest sens luând în calcul şi demiterea directorului general al Poştei Române, Ion Smeeianu", a precizat, marţi, ministrul pentru Societatea Informaţională, Răzvan Cotovelea, la cea de-a 18-a ediţie a evenimentului Ziua Comunicaţiilor.

"Nu ni se pare corect ca Poşta să suporte aceste clauze ... Exista, pentru că acum nu mai există, o clauză în cazul contractului unui director executiv care, indiferent ce făcea, în momentul în care contractul individual de muncă se încheia, chiar dacă fura, pleca acasă cu 20 de indemnizaţii, situaţie pe care noi o considerăm inacceptabilă ... Aceste contracte au fost semnate de actualul director general al Poştei Române, Ion Smeeianu. Se lucrează la asta (demiterea lui Smeeianu- n.r.) Da, bineînţeles, există posibilitatea ca Smeeianu să fie înlăturat de la conducerea companiei", a spus ministrul Răzvan Cotovelea.

Ministerul pentru Societatea informaţională (MSI) a anunţat, luni, că întreaga echipă de management a Poştei Române a renunţat benevol, la solicitarea ministrului pentru Societatea Informaţională, Răzvan Cotovelea, la orice clauze din contractul individual de muncă referitoare la plata unor salarii compensatorii în cazul încetării activităţii.

La finele săptămânii trecute, MSI a solicitat Corpului de Control al premierului să verifice baza legală prin care fostul director juridic al Poştei Române Rosita Mădălina Alexe va primi 30 de salarii compensatorii, reprezentând aproximativ 60.000 de euro.

MSI deţine 75% din acţiunile Poştei Române.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb