COVID-19: SanoPass împreună cu Kodingtech şi PayU ajută clinicile să-şi implementeze sisteme de telemedicină

M.A.
Companii / 6 aprilie 2020

SanoPass împreună cu Kodingtech şi PayU ajută clinicile să-şi implementeze sisteme de telemedicină

Compania SanoPass lansează un ghid şi oferă suport pentru implementarea sistemelor proprii de telemedicină alături de firma antreprenorială Kodingtech şi printr-un parteneriat încheiat cu două mari companii internaţionale din domeniul digital, PayU şi Microsoft, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, în contextul generat de evoluţia pandemiei COVID-19 şi în deplin acord cu măsurile impuse de către autorităţi, SanoPass, împreună cu partenerii Kodingtech şi PayU, asigura clinicilor partenere şi pacienţilor acestora posibilitatea de a accesa în continuare serviciile medicale de care au nevoie, prin platforma Microsoft Teams.

Mihai Vădan, co-fondator SanoPass, a declarat: "Am dezvoltat acest ghid de im-plementare pentru telemedicină în scopul de a ajută clinicile partenere SanoPass să-şi continue activitatea în mediul digital, iar acest lucru a fost posibil datorită spiritu-lui antreprenorial al echipei Kodingtech şi platformelor inovatoare create de parte-nerii noştri, PayU şi Microsoft".

Kodingtech a început deja implementarea soluţiei pentru primele clinici, urmând ca numărul lor să crească rapid în perioada imediat următoare.

Cristi Milea, co-fondator KodingTech, a afirmat: "Suntem o companie care livrează strategie de business prin utilizarea tehnologiei - cu alte cuvinte, ne concentrăm pe acordarea de sprijin tehnologic oamenilor. În astfel de momente este cu atât mai important să sprijinim oamenii prin folosirea tehnologiei, iar parteneriatul cu SanoPass se aliniază perfect misiunii noastre".

Astfel, pentru implementarea soluţiei de telemedicină, SanoPass colectează cererile din partea clinicilor, iar Kodingtech emite licenţele Microsoft şi creează conturi Mi-crosoft Teams pentru clinică şi pentru fiecare doctor în parte şi, în acelaşi timp, asigură suport şi training pentru instalarea sistemului IT. De asemenea, PayU asigură infrastructura pentru plăţile online efectuate de către pacienţi.

Procesul de utilizare a sistemului de telemedicină este similar cu video conferinţele de business, iar pentru clinicile medicale acest lucru înseamnă că primesc training şi suport pentru instalare, pot transmite invitaţii pentru videoconferinţă, link de plată şi, în final, vizualizează istoricul şi încasează banii.

Pacienţii pot solicita programarea pentru telemedicină pe canalele convenţionale, e fectuează plata cu cardul prin intermediul portalului de plată PayU, accesează videoconferinţa şi, în final, primesc rezultatele pe email şi transmit feedback .

În ultimele luni, mai multe clinici şi cabinete medicale independente s-au alăturat reţelei SanoPass, printre care Sanador,Policlinica Medsan, Clinica Doctor 3D, Lotus Med, Centrul Medical Pshilos, Clinica Misan Med, CM Promed, VitaPlus Medical.

Angajaţii abonaţi SanoPass îşi pot face programări în peste 600 de clinici şi cabinete medicale independente din ţară şi au deplină libertate de a-şi alege furnizorul de servicii medicale în funcţie de proximitate sau de preferinţele personale.

Abonamentele SanoPass asigură abonaţilor programări pentru consultaţii sau investigaţii, indiferent de specialitate, în maximum 48 de ore. SanoPass oferă pa-chete personalizate de servicii, cu preţuri între 3 euro şi 40 de euro lunar, conţinând servicii de medicina muncii, consultaţii şi investigaţii medicale, analize medicale, stomatologie, nutriţie, psihologie, fizioterapie şi imagistică avansată.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Tre sa fii idiot sa platesti abonament pentru niste servicii medicale oferite prin internet (adica nimic concret).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb