Crăciun Fericit din partea Yoplait de la Tnuva România

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 10 decembrie 2007

Ediţie limitată pentru iaurturile Yoplait de Sărbători

Tnuva România lansează o ediţie limitată specială pentru iaurturile Yoplait: o nouă gamă de iaurturi cremoase şi gustoase menite să ajungă pe masa consumatorilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă - Yoplait cozonac cu nucă şi Yoplait măr copt cu scorţişoară. Noua gamă de iaurturi este de asemenea dezvoltată şi produsă în România din cel mai bun lapte şi folosind ingrediente de cea mai înaltă calitate, care nu conţin conservanţi.

Este pentru prima dată în România când un iaurt devine parte din meniul tradiţional de sărbătoare, pentru că atât cozonacul cu nucă cât şi mărul copt cu scorţişoară sunt nelipsite de pe mesele românilor în timpul sărbătorilor tradiţionale de iarnă.

"Yoplait cozonac cu nucă şi Yoplait măr copt cu scorţişoară sunt modul în care noi le urăm Crăciun Fericit consumatorilor români. Am făcut eforturi considerabile pentru a aduce şi integra aceste arome tradiţionale într-un iaurt cremos şi gustos în cel mai reuşit mod posibil. Atunci când am promis <> am vorbit serios şi vom face asta şi de acum încolo prin dezvoltarea de noi sortimente care să corespundă dorinţelor şi nevoilor consumatorilor. Yoplait doreşte şi în următoarele luni să-şi răsfeţe consumatorii, oferindu-le noi produse de calitate cu un gust delicios", a declarat Sagit Tzur Lahav, VP Marketing Tnuva România.

Yoplait este produs în fabrica Tnuva din Popeşti-Leordeni, un proiect greenfield, în conformitate cu cele mai exigente standarde ale Uniunii Europene. "Din dorinţa de a rămâne loiali filozofiei şi practicii Tnuva, noile produse au fost fabricate aici, în România, în conformitate cu gusturile şi preferinţele românilor", declară Yoram Israeli, Preşedintele Tnuva România. Toate produsele au la bază lapte integral de cea mai bună calitate, din cele mai atent selecţionate fructe şi nu conţin conservanţi sau ingrediente artificiale.

Laptele folosit la prepararea iaurturilor Yoplait este rezultatul unei fructuase colaborări între Tnuva şi cele mai performante ferme locale, care beneficiază de tot sprijinul necesar pentru a produce lapte la standarde UE, cât şi de la propria fermă din Adunaţii-Copăceni. "Este o parte esenţială din viziunea şi valorile Tnuva: vrem să contribuim la îmbunătăţirea vieţii zilnice a fiecărei familii din România, oferind produse proaspete şi de înaltă calitate", a continuat Yoram Israeli, Preşedintele Tnuva România.

Gama Yoplait conţine şase sortimente de iaurt cu fructe - Yoplait căpşună delicioasă, Yoplait vişină răcoricioasă, Yoplait mango profticios, Yoplait măr verde gustăcios, Yoplait piersică albă bunăcioasă, Yoplait banană aromicioasă - si un iaurt cremos, simplu - Yoplait iaurt alb cremicios. "Dorim să devenim unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa lactatelor, adăugând un plus de valoare", declară Sagit Tzur Lahav, VP Marketing Tnuva.

"Numărul vânzărilor (atât Tnuva cât şi Yoplait) creşte în fiecare zi şi câştigăm din ce în ce mai mulţi consumatori şi primim din ce în ce mai multe complimente. Suntem convinşi că oamenii ştiu cum să aprecieze produse gustoase şi proaspete de înaltă calitate ca cele pe care Tnuva le oferă. Astăzi putem spune că avem produse în toată ţara, permiţând fiecărei familii să se bucure de produsele noastre. Mulţumim tuturor consumatorilor pentru amabilitatea lor şi sperăm să facă parte din clienţii noştri fideli", a mai adăugat Sagit Tzur Lahav.

Yoplait este al doilea producător de lactate proaspete din lume, cu vânzări nete în valoare de 2,5 miliarde de euro şi o cotă de piaţă de 9% pe plan mondial. Yoplait are o vastă experienţă în producţia de lactate proaspete, fiind prezent în 48 de ţări din întreaga lume, numărul acestora şi volumul de vânzări fiind în continuă creştere. Yoplait se poziţionează ca lider de piaţă în 16 din ţările unde este prezent (inclusiv SUA) şi în top trei în 70% din restul pieţelor de desfacere.

Yoplait este o companie independentă deţinută în comun de către PAI şi Sodiaal (cea mai mare cooperativă de lactate din Franţa). Este un model de business unic în ceea ce priveşte produsele lactate: o combinaţie de companii proprii, joint ventures şi francize. Tnuva colaborează cu Yoplait în Israel, ţară sa de originie, din anul 2001, înregistrând un succes imens în categoria de iaurturi. Această colaborare fructuoasă se materializează în produse excelente, de cea mai bună calitate.

Tnuva, cel mai mare producător de lactate din Israel, aduce pe piaţa din România know-how-ul acumulat în 80 de ani de experienţă, aplicat la toate nivelurile, de la materia primă folosită, la producţie, distribuţie, vânzare sau marketing.

În România, Tnuva este o companie locală, pentru că marea majoritate a celor aproximativ 300 de angajaţi este română iar materia primă principală este locală. Tnuva România a fost fondată în anul 2004 de către Tnuva Israel în parteneriat cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. Scopul companiei este să devină unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa extrem de competitivă a lactatelor din România, prin creşterea standardelor de calitate pentru produsele lactate şi prin revitalizarea domeniului producţiei de lactate din România.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. tnuva yoplait este foarte bun ne place la toti din familie insa nu prea il gasim .in orasul comanesti nu am gasit la nici un magazin pe 2042008 de ce nu aduceti daca se vinde bine ?va rog aduceti ca noi vrem sa cumparam.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb