Credit pentru construirea "primei case" de la CEC Bank

(C.P.)
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 23 iulie 2010

CEC Bank lansează creditul pentru construire în cadrul programului "Prima Casă", dorind să ofere clienţilor săi persoa­ne fizice posibilitatea finanţării lucrărilor de construcţie a unei locuinţe, potrivit unui comunicat al băncii.

Prin contractarea creditului "Prima noastră casă" pentru construire, beneficiarii programului pot construi locuinţe în regim individual sau prin asociaţii fără personalitate juridică constituite din minimum şapte beneficiari.

În cazul creditului "Prima noastră casă" pentru construire oferit de CEC Bank, durata maximă de finanţare este de 30 de ani, banca nu percepe comisioane, gradul de îndatorare este de până la 70%, în funcţie de perioada de creditare şi de nivelul veniturilor certe totale, cu caracter de permanenţă.

Condiţiile de creditare sunt accesibile datorită posibilităţii de cumulare a veniturilor personale cu cele ale membrilor familiei şi datorită gamei extinse de venituri acceptate: salarii, pensii, venituri din activităţi independente, drepturi de autor, chirii, dividende, contracte de colaborare, venituri din străinătate.

Dobânda practicată de către CEC Bank la creditele acordate în lei este ROBOR 3 luni + 1,9 p.p. iar la creditele acordate în euro este EURIBOR 3 luni + 4 p.p. Rata dobânzii se modifică trimestrial, pe toată durata contractului, în funcţie de variaţia dobânzii de bază ROBOR 3 luni sau EURIBOR 3 luni, la datele de 1 ianuarie, 1 aprilie, 1 iulie şi 1 octombrie. Până la 1 octombrie 2010, dobânda anuală practicată la acest produs este de 9,17% pentru lei, respectiv 4,78% pentru euro.

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4950
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2900
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9032
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.1841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb