CRISTIAN BUŞOI: "Dacă primarul general crede că voi tăcea pentru că mă intimidează cu procesul, se înşală"

G.F.
Politică / 6 decembrie 2017

Cristian Buşoi (Sursa foto: Facebook)

Cristian Buşoi (Sursa foto: Facebook)

Preşedinte PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a declarat că nu este intimidat de un eventual proces cu primarul general, Gabriela Firea.

El a subliniat că susţine un transport curat şi modern, aşa cum se face într-o capitală normală din Europa, spre deosebire de Gabriela Firea care susţine un transport "de proastă practică şi de neisprăvie, de care bucureştenii s-au săturat până peste cap".

"Doamna primar Firea o întoarce ca la Ploieşti, răstălmăcindu-şi sensul propriilor declaraţii, când spune că nu s-a referit la sistemele de taximetrie alternativă. Ba chiar la acelea s-a referit direct; iar ideea că nu le-a nominalizat explicit atunci când le-a ameninţat implicit că «n Bucureşti vor circula doar taxiuri» este încă o încercare de ne lua pe toţi de proşti", a declarat Buşoi, prin intermediul unui comunicat.

Buşoi a respins acuzaţiile potrivit cărora ar face lobby pentru compania Uber.

"Discuţia despre taximetria din Bucureşti nu trebuie să fie o discuţie între iniţiaţi, care-şi pasează complice semne pe sub masă în timp ce fac regulile şi bat şi mai abitir în cuie nereguli şi învârteli. Discuţia despre taxiurile din Bucureşti trebuie să fie liberă ca să rezolvăm ceva. Iar problema arată aşa: taximetria în Bucureşti a ajuns o sumă de ilegalităţi din care profită nişte carteluri şi chiar taximetriştii au ajuns victime ale acţiunii abuzive ale unor firme a căror licenţă este urmarea unor nereguli. Aştept cu nerăbdare confruntarea cu dna Firea în sala de judecată şi în faţa oamenilor, ca să discutăm pe îndelete şi pe faţă, nu cu insinuări şi ameninţări despre ce ar trebui să facă şi nu face Primarul General pentru un transport civilizat în Bucureşti", a mai precizat Buşoi.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a dat în judecată pe preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, pentru o declaraţie în care vorbea despre beneficiile obţinute de un grup de interese ca urmare a noului Regulament referitor la activitatea de taximetrie.

În document se precizează: "Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a luat decizia să-l acţioneze în judecată pe preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, pentru afirmaţiile potrivit cărora 'Singurul motiv real al deciziei primarului (referitoare la noul Regulament privind activitatea de taximetrie) este un lobby puternic, mulţi bani şi beneficii câştigate de un grup de interese apropiat primarului general".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb