Cristina Neagu revine la echipa naţională

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 18 septembrie 2019

Cristina Neagu

Cristina Neagu

Veste bună pentru sportul autohton, căpitanul naţionalei de handbal feminin a ţării noastre, Cristina Neagu, a fost convocată de selecţionerul Tomas Ryde, pentru primele două meciuri din campania de calificare la CE 2020, cu Ucraina şi Insulele Feroe. Neagu, desemnată drept cea mai bună handbalistă a lumii în 2015, 2016 şi 2018, a suferit o ruptură de ligamente la genunchiul drept în decembrie 2018, care a ţinut-o o lungă perioadă departe de terenul de joc, nouă luni.

Federaţia Română de Handbal a anunţat lotul de 21 de jucătoare pentru primele două meciuri din preliminariile Campionatului European din 2020. Jucătoarele convocate de antrenorul Tomas Ryde sunt: Andreea Adespii, Raluca Băcăoanu, Diana Ciucă, Iulia Dumanska, Cristina Florica, Mădălina Zamfirescu (SCM Râmnicu Vâlcea), Denisa Dedu, Laura Moisă, Cristina Neagu, Gabriela Perianu, Crina Pintea (CSM Bucureşti), Eliza Buceschi, Daria Bucur, Cristina Laslo (Corona Braşov), Bianca Tiron, Aneta Udriştoiu (Dunărea Brăila), Andreea Popa, Andreea Polocoşer (Minaur Baia Mare), Valentina Ardean Elisei (Gloria Bistriţa), Lorena Ostase (CSM Slatina), Ana Maria Popa (SCM Gloria Buzău). Ţara noastră va juca primul meci la Braşov, cu Ucraina, în 25 septembrie, iar în 29 septembrie se va duela în deplasare, cu reprezentativa Insulele Feroe.

În altă ordine de idei, în jurul prelungirii contractului Cristinei Neagu cu CSM Bucureşti au existat multiple discuţii. Iniţial, jucătoarea a cerut prin intermediul impresarului său, cel puţin 20.000 de euro/ lună,cu 2.500 mai mult decât are în prezent, pentru a semna o nouă înţelegere. La vremea respectivă, Primăria Capitalei, prin vocea Gabrielei Firea, a explicat că solicitările sportivei nu pot fi onorate: "La începutul acestui an au fost mai multe discuţii, care s-au precipitat în ultimele zile. A fost o solicitare a impresarului Cristinei Neagu, de a i se majora salariul la 20-21.000 de euro, de la cât are acum. Cu tot respectul pentru Neagu, valoarea ei şi ceea ce înseamnă ea, nu ne permitem să-i oferim un salariu mai mare decât cel actual. Nu i-am diminuat salariul după accidentare şi i-am făcut o ofertă de a menţine salariul anterior chiar şi în această perioadă de convalescenţă". În cele din urmă, în luna mai, Cristina Neagu a semnat prelungirea contractului cu CSM Bucureşti în aceleaşi condiţii financiare, 18.000 de euro pe lună.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb