Cum să atragi privirile la un eveniment de business sau la o petrecere

I.L.
Media-Advertising / 3 decembrie 2019

Cum să atragi privirile la un eveniment de business sau la o petrecere

Indiferent că este vorba despre o petrecere privată, despre o întâlnire de afaceri sau despre un eveniment de mare anvergură, un lucru este absolut cert şi anume faptul că ne dorim în permanenţă să arătăm cât mai bine şi să atragem mereu privirile curioase ale celor din jur. Pentru acest lucru însă, avem nevoie şi de ţinute care să ne pună silueta în valoare. Este adevărat că în teorie lucrurile pot părea destul de simple având în vedere că pentru a avea parte de o ţinută elegantă, avem nevoie de o rochie inedită, o pereche de pantofi cu toc, de câteva bijuterii şi accesorii şi suntem pregătite. Din păcate însă lucrurile nu sunt chiar atât de simple şi de cele mai multe ori ne vedem puse în faţa unui real paradox atunci când trebuie să alegem o ţinută pentru un anume eveniment.

Trăim într-un secol în care se pune foarte mult accentul pe imaginea personală, pe modul în care arătăm şi ne comportăm în societate, astfel că nu trebuie să lăsăm loc de compromis acolo unde nu este cazul. O ţinută elegantă este în fond un lucru subiectiv, astfel că nu întotdeauna ne putem lăsa ghidaţi de modă, mai ales dacă considerăm că tendinţele actuale din cadrul acesteia nu ni se potrivesc. Iată aşadar câteva sfaturi utile cu ajutorul cărora îţi poţi crea o ţinută de efect în câţiva paşi simpli.

Alege o rochie elegantă, care să îţi pună în valoare formele corpului

Alegerea unei rochii elegante poate reprezenta o mare provocare pentru majoritatea femeilor care, în mod constant, se află în căutarea "rochiei perfecte". Lucrurile ar fi foarte simple dacă ar exista nişte tipare clare după care să ne lăsăm ghidate, însă după cum probabil ştim deja, nu orice model de rochie ni se potriveşte, astfel că este necesar să ţinem cont de forma corpului, de combinaţiile de culori pe care le dorim, accesoriile şi bijuteriile pe care le vom purta, dar şi de natura evenimentului la care urmează să fim părtaşe. În prezent ai posibilitatea de a regăsi o gamă largă de rochii de ocazie, astfel că tot ce trebuie să faci este să dai frâu liber imaginaţiei şi să alegi ceea ce ţi se potriveşte cel mai bine.

Acordă o atenţie mai aparte încălţămintei

Încălţămintea nu doar că reprezintă o parte importantă din estetica de ansamblu a unei ţinute, însă ea este responsabilă şi pentru o bună parte din starea ta de confort. În cazul unei rochii elegante, se pretează desigur să optezi pentru o pereche de pantofi cu toc . Mare atenţie însă la alegerea culorilor pentru că aceştia trebuie să se poata integra cţt mai bine în ţinuta pe care o vei alege. Dacă un toc prea înalt îţi creează disconfort, atunci fie optezi pentru un toc de o înălţime medie, fie alegi un al tip de încălţăminte, care să se potrivească cu rochia pe care o alegi.

Apelează la accesorii şi bijuterii pentru a-ţi completa ţinuta

O geantă plic sau un clutch reprezintă o alegere cu care nu vei putea da niciodată greă în materie de genţi. În ceea ce priveşte bijuteriile, este absolut esenţial să avem în vedere alegerea celor care fac cinste ţinutei pe care o alegem. Mai mult decât atât, nu trebuie să exagerăm cu bijuteriile, pentru a nu ieşi în evidenţă, de această dată într-un mod mai puţin plăcut.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb