Dacian Cioloş estimează că actuala coaliţie guvernamentală nu va prinde Crăciunul anului 2022

G.U.
Politică / 25 noiembrie 2021

Dacian Cioloş estimează că actuala coaliţie guvernamentală nu va prinde Crăciunul anului 2022

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, crede că actuala coaliţie de guvernare nu va rezista până la Crăciunul anului 2022, informează Agerpres.

"Inclusiv domnul Ciolacu a spus: 'Hai să ajungem în primăvară şi vedem de acolo încolo ce vom face şi ce nu vom face'. Uitaţi-vă la angajamentele pe care şi le-au luat. Noi când am intrat la guvernare am avut un program, am spus ce vom face în primele şase luni, în primul an. A, că nu s-au făcut pentru că a avut PNL Congres, asta e o altă discuţie... Dar am avut un calendar. Acum vedem că toate deciziile importante pentru cetăţeni sunt împinse undeva în 2023. Eu nu cred că vor prinde Crăciunul anului 2022, în această formulă. Aţi văzut că încep să se atace încă de astăzi", a declarat acesta, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă USR ar fi dispus să negocieze cu liberalii, în cazul în care guvernarea PSD - PNL se va rupe, Cioloş a replicat că rămâne de văzut "ce mai rămâne" din actualul PNL.

"Vom vedea ce mai rămâne din actualul PNL, nu într-un an de zile, în şase luni de zile. Vom vedea ce mai rămâne şi vom vedea cu cine mai avem de discutat. (...) Vom discuta cu toţi oamenii serioşi din ţara asta, care îşi doresc cu adevărat să modernizeze România, nu să se plimbe la putere dintr-un Guvern în celălalt, indiferent de consecinţe", a spus liderul USR.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Dupa ce a faultat PNL-ul din toate pozitiile si in toate momentele, Ciolos ne vorbeste despre faptul ca USR-ul (o constructie politica in bezna doctrinara) va ajunge sa reprezinte liberalismul in Romania. Ce impostor politic!

    Ludovic Orban va construi alternativa la un PNL deturnat de catre fostii PDL-isti, iar liberalismul va supravietui in Romania fara inepti de genul Ciolos si Barna. Ca, probabil, vom face o alianta la un moment dat nu-i deloc exclus, ba chiar dezirabil, insa fara o deturnare de catre acestia doi. 

    1. Corect! USR chiar sint in bezna doctrinara. La liberali doctrina a fost, este si va fi "cine imparte, parte isi face!".

      Asta e linia directoare din veac.

      Doar Adrian Nastase a inteles asta. E singurul pe care PNL il regreta ca s-a dus la alt partid. Pacat! 

    USR a fost matrasit de la guvernare dupa un plan foarte bine si din timp stabilit, deoarece vroiau transparenta, reforme adevarate ale statului, contructie de autostrazi, spitale si in general un stat modern.

    Vedem si azi virulenta cu care sunt atacati de sistem pe toate caile posibile. Sistemul s-a simtit in pericol si i-a executat, consecintele grave ale acestei actiuni se vor vedea pe termen mediu lung, cand Romania din lipsa de reforme si jaf, va intra in incapacitate de plata. Un organism imbatranit pe pat de moarte din care seva vietii a plecat catre alte zari. 

    1. Transparenta, reforme,autostrazi,spitale au 2 ani de guvernare ,unde sunt ca nu vedem nimic

      De acord cu faptul ca USR a fost debarcat de la guvernare pentru ca nu conveneau.

      Dar hai sa recunoastem si faptul ca acelasi USR, odata ajuns la putere, a uitat ce a promis, a devenit arogant si a inceput sa aplice in practica lectii din manualul lui Torquemada. 

      Concluzia nu este ca unii sunt buni si altii sunt rai, concluzia este ca odata ajunsi la putere toti isi dau arama pe fata si devin rai. 

      Asta este realitatea vietii politice de aici si de aiurea.

      Eu sper ca USR va ramane in Parlament si dupa 2024, dar in opozitie, acolo unde caracterul lor vocal-isteric-activist serveste cel mai bine interesului public. 

      In cazul in care chiar nu stiti raspunsul, va poate raspunde Catu.

      Ce a uitat USR din cea promis?

      Care este asemanarea cu Torquemada? 

      Nimic nou, toti cei din guvernarea actuala si troll-ii lor vocal-isteric-activisti spera ca USR sa nu mai ajunga la guvernare. Cine ii opreste?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb