Dăncilă - "În niciun caz nu o să-mi dau demisia"

M.I.
Politică / 23 ianuarie 2019

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, ieri seara, la Antena 3, că atacurile din ultimul an au făcut-o mai puternică şi să aibă mai multă încredere în ea şi a subliniat că "în niciun caz" nu îşi va da demisia.

"Ţara nu poate fi ajutată cu un război român contra român pentru că, de fapt, în 2018 acest lucru s-a întâmplat, o permanentă bătălie. 2018 a fost unul dintre cei mai agitaţi ani, cred că niciodată în istoria acestei ţări un premier nu a fost mai atacat, nu a fost mai jignit, nu i s-a cerut de atâtea ori demisia şi nu s-a încercat de atâtea ori ca activitatea guvernamentală să fie stopată, să fie împredicată, să fim împiedicaţi să ne punem în practică obiectivele", a afirmat ea.

Dăncilă a spus că anul 2018 putea fi un an mai bun dacă exista consens, "dacă înţelegeam că, dincolo de războiul pe care îl ducem din punct de vedere al partidelor politice, mai importantă este ţara şi că acest război nu trebuie să-l purtăm decât în ţară şi să nu-l exportăm la Bruxelles".

"Din păcate, în anul 2018 s-a întâmplat acest lucru, ceea ce a adus prejudicii de imagine pentru România. Pentru că aşa cum am spus de şapte ori mi s-a cerut demisia, de fiecare dată nefundamentat. Niciodată nu puteam să dezamăgesc oamenii, nu puteam să dezamăgesc pe cei care au crezut în mine şi cei care au crezut că pot schimba anumite lucruri. Nu puteam să dezamăgesc colegele şi colegii şi în primul rând nu puteam să dezamăgesc femeile din România, să arăt că un premier femeie poate fi atât de slab încât la cel mai mic obstacol sau la o solicitare nefondată imediat (...) M-a făcut mai puternică şi să am mai multă încredere în mine. Dacă la început am fost un pic nedumerită de această abordare, acum am mai multă încredere în mine, am mai multă încredere în echipă mea şi în niciun caz nu o să îmi dau demisia", a mai declarat premierul.

Opinia Cititorului ( 23 )

  1. Sunteți o impostoare și o biata sluga a aceluiași personaj malefic, Liviu Nicolae Dragnea.Ati adus țara in sărăcie și disperare cu minciunile și aberațiile voastre!Sunteti guvernul rușinii naționale și sigur veți da socoteala de tot răul făcut.

    1. De asta se organizează alegeri, să dea socoteală.

      Condamnările și reformele reprezintă viitorul implacabil al SRI. 

      In tara asta niciun premier nu a fost atat de idiot si servil precum toapa Dancila (dar se mira ca este "atacata" si jignita). Noi romanii suntem cei "atacati" si jigniti zilnic de activitatea acestui guvern de servitori. Demisia este o abordare specifica oamenilor de calitate si cu caracter asa incat in cazul Dancila nu poate fi vorba de demisie (obedientii nu au demnitate).

      Vorbești despre Klaus Iohannis.

      minti

      romania este la cel mai inalt grad de dezvoltare economica din istoria ei. 

      Pe acesti "grup de infractori" si "mincinosi" nu mai poti sa-i determini sa aiba un minim bun simt...au un TUPEU de neimaginat. Pentru ei nu mai conteaza ..ce zice poporul...ce zic organismele internationale....ei merg inainte....fac ce vor. Au trecut deja 2 ani de la Guvernare si 90 % din timp s-au ocupat numai de Justitie si cum sa scape infractori de puscarie....(capul mafiotilor L.Dragnea) .Pe acesti indivizi nu poti sa-i clintesti din loc decat cu FORTA....

      Poporul zice că SRI mai ia o pauză.

    Un munte de incompetenta, nesimțire și răutate ești Viorica.Pleca urgent acasă cu toată menajeria!Tara este in datorii pana la gât, leul este la vale rău de tot, omul cu 8 ani închisoare, descreieratului Valcov, face programe de guvernare.

    1. Datoriile au fost făcute pentru fier vechi american, pentru eliberare RMO bănci, pentru pensii speciale, pentru bugetele serviciilor secrete și pentru telegondolele lui Băsescu-Boc-Udrea.

    Știi ca ești analfabeta, da?

    1. E mult peste Iohannis.

    ASUMAREA RĂSPUNDERII LOVEȘTE ,, aleșii " : restul = bla...bla...

    1. E batuta în cap, o tzoapă retardată

      Klaus Iohannis.

    explicata atita nesimtire! Atitea minciuni!

    Auzi, cica nu ei, guvernantii, nu politicienii care conduc tara, mai bine zis infractorii sunt vinovati de toata bulibaseala din tara. Nu ei, ci altii sunt vinovatii, altii au pornit asaltul asupra tuturor institutiilor statului, altii vor sa faca din romani niste biete animale supuse. Ce nenorociti! Ce nesimtiti! 

    1. SRI deține puterea, prin intermediul parchetelor și șantajului la care îi supun pe judecători.

      Un martian neutru , aterizat pe pamant (scuzati pleonasmul ) ,cantarind raportul istericalelor si al invectivelor din comentariile celor doua tabere ,si-ar da seama imediat in ce parte inclina balanta dreptatii.Injuria nu e argument si nici dovada (decat ,cel mult ,de precaritate intelectuala a emitentilor .

    O tzoapă analfabetă.

    1. Klaus Iohannis.

    Asta a imbolnavit Guvernul de DANCILOZA asa cum Dragnea si-a imbolnavit tot Partidul de Pesta PORCINA

    1. Klaus Iohannis a îmbolnăvit România de prostie.

      Klaus Iohannis poate fi acuzat de multe dar nu si de Prostie cum e cazul lui Dancila. Eu sunt

      ANTI -Dragnea+DANCILA si tin cu Ponta. 

    Ce sa mai zici? Este socant sa vezi o tzoapa la guvern. Tzoapo Dăncilo, du-te sa dai cu mopul!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb