DĂNCILĂ, ÎNTREBATĂ DESPRE ACŢIUNEA LUI LIVIU DRAGNEA ÎMPOTRIVA EI: "La şapte care sunt împotriva mea, al optulea parcă nici nu mai contează"

I.M.
Politică / 20 octombrie 2019

Viorica Dăncilă (Sursă foto: Twitter)

Viorica Dăncilă (Sursă foto: Twitter)

Premierul Viorica Dăncilă a comentat, duminică, acţiunea pe care Liviu Dragnea vrea să o iniţieze împotriva ei la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, spunând că, la şapte bărbaţi care sunt împotriva ei, al optulea "parcă nici nu mai contează". Dăncilă spune că nu îi este teamă de această acţiune, că are toate documentele doveditoare şi îi este teamă doar de Dumnezeu, scrie News.ro.

Viorica Dăncilă a fost întrebată, duminică, ce părere are despre acţiunea pe care fostul lider PSD Liviu Dragnea vrea să o iniţieze împotriva ei la Curtea Justiţie a Uniunii Europene şi care care ar viza o eventuală fraudă pe care Dăncilă ar fi făcut-o atunci când era europarlamentar.

"La şapte care sunt împotriva mea, al optulea parcă nici nu mai contează", a spus Dăncilă.

Ea a continuat, afirmând că nu este vinovată şi că poate dovedi acest lucru.

"Eu vă garantez că de fiecare dată am respectat legea, nu mi-aş fi permis fac aşa ceva, iar dacă exista o mai bună informare - şi oricare dintre europarlamentari pot să confirme acest lucru - nimeni nu poate să direcţioneze banii către un angajat pentru că aceştia sunt direcţionaţi direct de Parlamentul European, europarlamentarul nu are cum seă facă acest lucru. Sunt vreo cinci sau şase firme care pot gestiona această direcţionare a fondurilor şi întâi achită toate obligaţiile către stat şi pe urmă merge la cel care care beneficiază de acest contract de angajare cu europarlamentarul. Am toate documentele, nu îmi este frică. Îmi este frică dor de Dumnezeu şi de măsurile împotriva românilor care vor să le ia aceşti oameni", a declarat Viorica Dăncilă, potrivit News.ro.

Întrebată de ce Liviu Dragnea are aceste acţiuni împotriva ei, Dăncilă a răspuns: "Nu înţeleg de ce toţi şi-au ales ca ţintă o femeie premier, nu înţeleg de ce acest lucru, dar vreau să le spun tuturor că nu am nicio problemă cu legea, nu îmi e frică de niciun control pentru că nu am greşit niciodată din punct de vedere legal, nu am încălcat Constituţia, aşa cum o fac alţii şi că voi răspunde la toate acuzaţiile pe care mi le aduc cu foarte multă deschidere. Cred că şi-au propus toţi să aibă o singură ţintă, un om care efectiv a muncit pentru această ţară. Vedeţi că toţi nu nu se acuză între ei, toţi şi-au găsit o singură ţintă, premierul interimar a României şi o femeie. Le doresc succes, eu voi merge înainte".

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Are dancila mai multa clasa decât toți vitejii ăștia la un loc - Iohannis, bârnă, Băsescu/Petrov, ponta, tariceanu, Dragnea la care se adaugă lejer toți comentaciosii disperați și papagali care o fac proastă, plătiti sau doar pt că sunt doar ratați. Vine epoca lui Orban și a celorlalți neputincioși ai ficusului-sef, de care sunt curios ce părere vor avea peste un an toți cantaciosii in strune de azi.

    1. Asa am gindit si eu. Cind sint sapte barbati sa satisfaca o femeie ce mai conteaza al optulea ? Doar ea este suma inteligentei tuturor !

    Are multa inteligenta !( sic)....are,,clasa"....preda pe la clase...e mare diferenta intre clase si ,,clasă"...

    1. Cat de deștept poți să fii dacă ești atât de nebăgat in seamă încât simți nevoia să ne arăți că ai făcut clasa a treia și știi și tu sensurile cuvântului clasă. Sincer, sunt trist cand văd cat poate sa te duca mintea pt un adult, presupun că unul cu drept de vot. Doamne ferește!

      Doamne nu fereste ci te duce in directia de te fereste. Drept de vot ai, asa ca fiecare cu directia lui.

    aceasta replica e prima replica isteata auzita de mine de la aceasta cucoana dupa atata amar de timp. Mi-a placut.

    1. OMUL ASTA , NU ESTE '''''' AL OPTULEA ''''', FEMEIE PERFIDA , SI FALSA , CE ESTI !!! ESTE , PARINTELE TAU !!! TE-A ADUS DE MANA IN PARLAMENT , CA NICI NU STIAI DE CAPUL TAU , DUPA CE TE-A SPALAT , SI TE-A PIEPTANAT ; CA, NICI PIEPTANATA , NU ERAI ; NU STIAI , NICI SA CITESTI , SI , TOT EL , NOAPTEA , TE-A INVATAT !!! AI INVATAT SA SILABISESTI , DUPA SAPTAMANI INTREGI , DE EXERCITII EXTENUANTE !!! DUPA AIA , TI-A PUS IN GHEARE , TITLUL DE '''''' EXCELENTA '''''' , ADICA DE PRIM - MINISTRU , IN LOC SA TE FACA FEMEIE DE SERVICIU , DUPA CUM , DIN PLIN , AI FI MERITAT !!! SI , ASA AL RASPLATESTI , ACUM ??? AL 8 - LEA ??? CAND EL , A FOST , ALFA SI OMEGA , PENTRU TINE ??? PROCEDEZI , CA LUPTATOAREA AIA SOVIETICA , CARE ERA LUNETISTA , SI OMORASE 40 DE ALBI , IN TIMPUL RAZBOIULUI CIVIL RUS , DUPA CARE L-A PRINS PE AL 41- LEA , S-A CULCAT CU EL , TIMP DE LUNI DE ZILE , DUPA CARE L-A IMPUSCAT , SI PE ALA ??? ASA , AL RASPLATESTI ??? I-AI TRIMIS , LA PUSCARIE , O MASLINA-DOUA , S-AU VREO PORTOCALA ??? NICI POMENEALA !!! LA CAT ESTI DE ZGARCITA , CRED CA A-TI NUMERI DIMINEATA , FIRELE DE PAR , DE FRICA SA NU PIERZI VREUNUL !!! AUZI : AL OPTULEA !!!

    Ce-mi place cand se "mananca" intre ei!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb