DANIEL CONSTANTIN:  "Dragnea şi Tăriceanu au o colaborare ca şoarecele şi pisica"

Ziarul BURSA #Politică / 2 august 2017

Deputatul Daniel Constantin a susţinut, ieri, că Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu au o colaborare "ca şoarecele şi pisica", care dăunează economiei, menţionând că Tăriceanu a văzut că lucrurile nu merg bine în guvernare şi pregăteşte "o ieşire în momentul în care va lua foc corabia".

Daniel Constantin a declarat la Adevărul live: "Am crezut în programul de guvernare, numai că ajungem să-l aplicăm fie denaturat de la ceea ce s-a vorbit iniţial, fie să-l aplicăm prost, atunci efectele sunt cele pe care le vedeţi. În fiecare zi se creează o nouă dezbatere. Luna trecută erau cele legate de taxa de solidaritate, o prostie cât casa, cele legate de impozitul pe venitul global, au spus toţi: domnule, nu se poate fără o analiză, 2 - 3 ani. Acum se discută despre altceva: pensiile speciale. Sunt lucruri care nu au fost discutate în programul de guvernare. Nu vreau să fac o analiză pe picior, cum se pare că face un Guvern care are un aparat administrativ extraordinar. Sâmbătă s-a anunţat acest subiect pe surse, luni nu mai era valabil, miercuri facem sesiune extraordinară... Este un haos extraordinar".

Constantin a apreciat că programul de guvernare s-a dovedit perfectibil, fiind promisiuni multe, realizări puţine, potrivit Agerpres.

"Ceea ce se întâmplă în momentul de faţă este probabil şi ambiţia lui Liviu Dragnea de a demonstra că acest program de guvernare este unul bun. S-a dovedit că este unul perfectibil, ca să spunem aşa ceva. E un program de guvernare care trebuie adaptat la ceea ce există. Promisiuni multe, realizări puţine. Dacă Guvernul Cioloş era guvernul zero, acum tindem către Guvernul minus", a adăugat Daniel Constantin.

El a spus că şi Călin Popescu-Tăriceanu este vinovat de această situaţie în egală măsură, susţinând că acesta se pregăteşte de "trădarea" lui Liviu Dragnea.

"Eu cred că şi Călin Popescu-Tăriceanu este vinovat în egală măsură. S-a preocupat mai degrabă (...) de promovarea unor oameni obedienţi, nu pe criterii de calitate (...). Tăriceanu simte, este un escroc politic. Dânsul în zona de politică a înşelat atât electoratul, pentru că a promis ceva şi nu a făcut, dar şi partenerii. Acum se pregăteşte de această trădare a lui Liviu Dragnea. A văzut că lucrurile nu merg bine, nici nu a comunicat o perioadă şi se pregăteşte de o ieşire în momentul în care va lua foc corabia. (...) Minciuna şi trădarea sunt în ADN-ul domnului Tăriceanu. Mă interesează ce se întâmplă în guvernare şi în economie, iar colaborarea aceasta ca şoarecele şi pisica pe care o au domnul Dragnea şi domnul Tăriceanu din păcate dăunează economiei", a adăugat Daniel Constantin.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb