"Danone", prin marca "Nutriday", deţine locul 1 în vânzările de iaurt din ţară

Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 20 martie 2012

Domnul dr. Bogdan Ioachim, director de comunicare, nutriţie şi ştiinţă "Danone" România

Domnul dr. Bogdan Ioachim, director de comunicare, nutriţie şi ştiinţă "Danone" România

"Danone" România, lider de piaţă în categoria produselor lactate proaspete, deţine un portofoliu cu 70 de referinţe de produs, principalele mărci fiind Activia, Danonino, Actimel, Nutriday, Cremosso, Danette, Casa Bună. Compania a înregistrat în anul 2010 o cifră de afaceri de 476 milioane lei (pentru 2011 se va comunica ulterior), în creştere faţă de anul precedent.

În această primăvară, compania intră pe piaţă cu noutăţi în două dintre cele mai cunos-cute game ale sale: Activia şi Nutriday. "Strategia noas-tră este să oferim consumatorilor produse cât mai diversificate, prin produse inovative, echilibrate nutriţional. Astfel, noul Activia se adresează femeilor moderne şi dinamice, care îşi doresc o gus-tare rapidă, iar pentru copii am creat special o nouă gamă Nutriday Delicios, care combină gustul prăjiturilor de casă cu cel al iaurtului", ne-a spus Bogdan Ioachim, director comunicare, nutriţie şi ştiinţă "Danone" România.

Din anul 2001, de la lansarea pe piaţă, Activia este cel mai diversificat produs din portofoliul Danone, incluzând astăzi 22 de sortimente. Una din trei românce, conform unui studiu de piaţă GFK (iulie 2011), consumă Activia, care este una dintre cele mai de succes mărci internaţionale ale Grupului Danone, fiind consumată în peste 70 de ţări.

Produsele primăverii - Activia cereale integrale cu nuci şi miere şi Danone Nutriday Delicios cu prăjituri, ciocolată şi portocale - au fost lansate pe piaţă în toată reţeaua de distribuţie a companiei: magazine mici şi mari, super şi hipermarketuri. Nutriday este gama principală din portofoliul de produse Danone şi totodată, după studiile de piaţă, cea mai cumpărată marcă de iaurt din ţară.

Compania Danone PDPA România, cu 740 de angajaţi, face parte din Grupul Danone, prezent în 120 de ţări, unul dintre liderii mondiali din industria alimentară, deţinând locul 1 în lume în fabricaţie de produse lactate proaspete şi locul 2 în lume în domeniul apelor minerale îmbuteliate şi a alimentaţiei pentru bebeluşi. Grupul Danone a înregis-trat în 2010 vânzări de peste 17 miliarde euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb