DE BANK FRIDAY Leasing fără dobândă pentru maşini full electrice, la BT

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 29 octombrie 2019

Leasing fără dobândă pentru maşini full electrice, la BT

Clienţii persoane fizice şi juridice ai Băncii Transilvania vor beneficia de o ofertă de achiziţionare în leasing cu dobândă 0% de maşini full electrice, în cadrul campaniei Bank Friday, organizată în data de 15 noiembrie, conform unui comunicat al băncii.

"Noutatea cu care BT vine în acest an de Bank Friday este oferta de leasing cu dobândă 0%, comision lunar de gestiune zero pentru 50 de autoturisme full electrice noi şi asigurare la cota preferenţială de 2,5%. Finanţarea se derulează prin BT Leasing, cu avans de 20%-50% pentru autovehicule full electrice noi de la dealer autorizat şi o perioadă de finanţare de până la 3 ani. Oferta este atât pentru companii, cât şi persoane fizice", precizează banca, potrivit Agerpres.

Instituţia de credit anunţă că, în aceeaşi zi, de Bank Friday, vor exista şi alte reduceri, atât la credite, cât şi la produse BT.

Prima campanie Bank Friday a fost anunţată de Banca Transilvania în anul 2014. Pe lângă lansarea conceptului de shopping bancar online pe piaţa bancară, banca a derulat o serie de campanii tematice, inspirate din trenduri sau diferite evenimente, cum ar fi: Bank to School, DragoBT, Banksylvania, Un Mai Muncitoresc, BaBeTe, Bankschet, Ziua Bărboşilor, Ziua iubitorilor de cafea sau Cea mai lungă zi.

Grupul Financiar BT susţine start-up-urile cu finanţări prin Banca Transilvania sau BT Mic, prin facilitatea Contul Primul An Gratuit, consultanţă, programe (cum este, cel mai recent, Start-Up Nation), educaţie financiară şi antreprenorială, cum ar fi BT Club, precum şi prin soluţii complementare bankingului (platforma online BT Store).

De asemenea, întreprinzătorii au la dispoziţie chatbot-ul Raul de la BT, care oferă non-stop prin Facebook Messenger şi Skype informaţii despre produsele şi serviciile pe care firma reprezentată le are la bancă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb