De sărbători, dobânzi mai mici la creditele imobiliare

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 30 noiembrie 2007

De sărbători, dobânzi mai mici la creditele imobiliare

După ce, în urmă cu două săptămâni, mai multe bănci anunţau oferte promoţionale pentru depozite, în piaţa bancară au apărut, recent, şi reducerile de dobânzi la credite, anunţă reprezentanţii "EuroMeropola". Astfel, Banca Comercială Română (BCR), "Alpha Bank", "Bancpost", "Raiffeisen Bank", Banca Românească, "Garanti Bank" sau Casa de Economii şi Consemnaţiuni (CEC) sunt doar câteva dintre instituţiile care încearcă să atragă cât mai mulţi clienţi oferind dobânzi mici.

"Potenţialii clienţi dornici să cumpere un apartament, un teren sau să construiască o casă prin intermediul unui credit pot beneficia de dobânzile promoţionale pe care băncile le oferă începând cu luna decembrie", susţin consultanţii "EuroMetropola". BCR scade dobânda de la 6,2% la 5,8% pe an, pentru clientul standard, în timp ce clientul fidel va achita o dobândă anuală de 5,3%.

BCR nu este singura instituţie financiară care a anunţat reduceri de dobânzi. Şi CEC oferă, în preajma sărbătorilor de iarnă, credite în lei şi euro cu dobânzi promoţionale, instituţia stabilind o reducere a dobânzii cu 2 puncte procentuale faţă de dobânda standard. În ceea ce priveşte creditele imobiliare, rata dobânzii scade de la 9,5% la 7,5%.

"GarantiBank" continuă seria de promoţii de sfârşit de an deschisă de BCR şi oferă dobânzi promoţionale la toate creditele pentru persoane fizice acordate în lei, euro sau dolari. Astfel, dobânda promoţională pentru creditele imobiliare este de 5,4% pentru creditele în euro, 8,04% pentru lei şi 6% pentru împrumuturile în dolari. Banca Românească a deschis o campanie prin care clienţii beneficiază de dobânda de 0% pentru o perioadă de şase luni la creditele ipotecare de peste 50.000 de euro contractate în această perioadă.

"În spiritul sărbătorilor de iarnă, sectorul bancar a lansat oferte atractive la creditele imobiliare, pentru a-i determina pe potenţialii clienţi să cumpere cât mai mult. Odată cu demararea acestor campanii, se simte şi o creştere a tranzacţiilor în piaţă, apetitul românilor pentru cumpărarea unei noi case fiind mai pregnant în această perioadă", mai spun sursele citate.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb