De unde să cumperi cele mai bune şi mai sănătoase produse naturale româneşti?

Media-Advertising / 13 noiembrie 2020

De unde să cumperi cele mai bune şi mai sănătoase produse naturale româneşti?

Vrei un stil de viaţă sănătos? O alimentaţie lipsită de chimicale? Un trai mai bun? Cu ajutorul produselor româneşti despre care vom vorbi pe larg în rândurile următoare este simplu să-ţi îndeplineşti toate aceste dorinţe!

Înfiinţată în anul 2009, compania Slănic Muscel Agroindustrial Complex S.R.L. îţi oferă o gamă largă de produse tradiţionale româneşti din fructe şi legume preparate şi conservate după reţete originale.

De unde să cumperi cele mai bune şi mai sănătoase produse naturale româneşti?

Respectând tradiţiile şi obiceiurile moştenite din generaţie în generaţie, Slănic Muscel profită de toate roadele pământului, începând cu cele mai bune fructe de pădure adunate dintr-una din cele mai curate zone ale ţării şi continuând cu poamele parfumate recoltate din livezile proprii, dar şi legumele delicioase, crescute în mod 100% natural. Pe de altă parte, ingredientele care nu-şi găsesc locul în preparatele Slănic Muscel sunt conservanţii, coloranţii, dar şi gelifianţii, chimicale pe care orice persoană care ţine cont de sănătatea propriului corp ar trebui să le excludă din alimentaţie odată pentru totdeauna.

Ce fel de produse naturale româneşti poţi cumpăra de la Slănic Muscel?

Enumerând doar câteva din produsele naturale Slănic Muscel, amintim de băuturile alcoolice tradiţionale româneşti precum ţuica şi rachiul, dulceţurile care te poartă instant în lumea copilăriei, siropurile care pur şi simplu simţi că-ţi dau viaţă, dar şi zacuştile care îţi trezesc nostalgia verii în lungile zile de toamnă şi de iarnă.

Pentru un gust desăvârşit, ţuica şi rachiul Slănic Muscel se prepară doar din fructe bine coapte şi de o calitate remarcabilă, pe foc de lemne, aşa cum bunii noştrii obişnuiau să procedeze odinioară.

Secretul dulceţurilor pe de altă parte, este prepararea în cantităţi mici, pentru ca fructul să rămână mare şi întreg aşa cum ţi-ar plăcea să găseşti într-o zi friguroasă de decembrie, când din livezi şi pieţe au dispărut de mult fructele proaspete. Cât despre siropurile în care pare că s-a concentrat întreaga natură, putem spune că sunt o sursă veritabilă de energie şi savoare.

Şi în final, pentru zacuşti, la Slănic Muscel se folosesc doar legume proaspete şi zemoase, trecute mai întâi prin testul focului şi desăvârşite în ceaun, la flacără mică, pe pirostrii, ca să capete o savoare cum numai la produsele tradiţionale româneşti mai poate fi găsită.

De unde poţi cumpăra produsele naturale Slănic Muscel pentru tine şi familia ta?

Slănic Muscel face parte din comunitatea FabricatinRO, comunitatea producătorilor din România, înfiinţată în anul 2014, special pentru cei care cred în ţara noastră şi calitatea produselor de aici. Astfel, toate aceste produse naturale româneşti enumerate în rândurile de mai sus, precum şi multe alte bunuri similare, le poţi cumpăra direct din magazinul online al platformei FabricatinRO.

De unde să cumperi cele mai bune şi mai sănătoase produse naturale româneşti?

Până în prezent, proiectului FabricatinRO i s-au alăturat 1000 de producători români ce pun un accent deosebit pe calitatea şi originea produselor lor. De aceea, ori de câte ori ţi-e poftă de ceva bun şi nu vrei să faci rabat de la calitate, intră pe platforma FabricatinRO şi cu siguranţă vei descoperi acolo tot ceea ce îţi doreşti!

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb